Libnet.ro
UNICEF

15:00

Seful Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor: Parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la 2%. Nu se va scumpi niciun produs

Hotnews Hotnews,
 Seful Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor: Parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la 2%. Nu se va scumpi niciun produs

Presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la procentul de 2%, afirmand ca niciun produs cultural nu se va scumpi, in urma elaborarii propunerii legislative 583/2014. continuă pe Hotnews

Taxa de timbru nu se mareste, sustine presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor

Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, a declarat, sambata, ca parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la procentul de 2%, afirmand ca niciun produs cultural nu se va scumpi.

Parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la 2%: Nu se va scumpi niciun produs cultural

Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, a declarat, sambata, ca parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la procentul de 2%. El a precizat ca niciun produs.

Taxa pe cultura NU se modifica. Nu se va scumpi niciun produs

Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura din Camera Deputatilor, a declarat, sambata, ca parlamentarii au hotarat ca timbrul cultural sa ramana la procentul de 2%, afirmand ca niciun produs cult.

Sedinta Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, amanata pentru 13:30. Elena Udrea se afla in continuare la DNA

Sedinta Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, care trebuia sa inceapa la ora 11:30, a fost amanata pentru 13:30, avand in vedere ca Elena Udrea se afla in continuare la DNA, acolo unde isi completeaza.

Camera Deputatilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a Codului Silvic

Camera Deputatilor a adoptat pe articole, azi, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, reprezentantii PNL criticand prevederile acestui proiect, votul final urmand a fi dat saptamana viitoare, in sedinta de plen, potrivit surselor din presa.

Camera Deputatilor a adoptat, pe articole, proiectul de modificare a Codului Silvic

Camera Deputatilor a adoptat pe articole, miercuri, proiectul de modificare a Codului Silvic initiat de mai multi parlamentari PSD, reprezentantii PNL criticand prevederile acestui proiect, votul final urmand a fi dat saptamana viitoare, in sedinta de plen.

Avocatul Elenei Udrea: Exista posibilitatea sa cerem amanarea sedintei Comisiei Juridice, avand in vedere ca audierile DNA nu s-au terminat (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea a declarat, miercuri, ca exista posibilitatea cererii de amanare a sedintei Comisiei Juridice din Camera Deputatilor in care se discuta o noua solicitare DNA de.

Camera Deputatilor, informata despre o sesizare depusa la ANI privind peste 40 de deputati care s-ar afla in conflict de interese

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a fost informat, miercuri, despre faptul ca Agentia Nationala de Integritate a fost sesizata de un grup de oameni de bine despre faptul ca patruzeci de deputati ar fi fost in conflict de munca in perioada 2008-2012, a explicat secretarul Camerei, Niculae Mircovici. A fost data Secretarului General pentru corespondenta intrucat Biroul Permanent nu are niciun fel de atributie. Cum primiti dumneavoastra presa, o sesizare, asa a primit si ANI o sesizare de la un grup de oameni de bine, e o sesizare nesemnata, dar ANI este cea care procedeaza la verificare, a explicat Mircovici.

Subiectele zilei: Softuri de spionaj cibernetic fabricate de SUA, depistate in calculatoare din 30 de tari; Ora de Religie devine facultativa dupa ce BOR pierde prima runda de la Camera Deputatilor; Realitatea trista a romancelor transformate in sclave s

Cea mai controversata crima a anilor '90 - ucigasul lui Ioan Luchian Mihalea iese din puscaria VIP-urilor, dupa ce a fost condamnat la inchisoare pe viata Judecatoria din Gaesti a admis propunerea de eliberare conditionata pentru Nelu Florian Gavrila. Ce facea Victor Ponta in timp ce cumnatul sau era la DNA In ziua in care DNA a ajuns la familia lui Victor Ponta, cumnatul sau fiind audiat la DNA.

Ce le reproseaza Zgonea colegilor de la Camera Deputatilor

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a raspuns criticilor privind noul program de lucru si a spus ca deputatii sunt nemultumiti ca lucreaza trei zile pe saptamana aratand ca poate alesii ar dori sa nu mai vina deloc, sa aprobe poriectele de lege de acasa din fata calculatoruliu si sa primeasca salariul pe card.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.275 seconds )