Libnet.ro
UNICEF

20:15

Seful DNA Ploiesti, audiat la Inspectia Judiciara dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma (VIDEO)

B1 B1,
Seful DNA Ploiesti, audiat la Inspectia Judiciara dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma (VIDEO)

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost audiat, miercuri, la Inspectia Judiciara. Onea a dat explicatii dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma. De asemenea, Inspectia Judiciara a inceput cercetarea disciplinara. continuă pe B1

Seful DNA Ploiesti, audiat la Inspectia Judiciara dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a fost audiat, miercuri, la Inspectia Judiciara. Onea a dat explicatii dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma. De asemenea, Inspectia Judiciara a inceput cercetarea disciplinara.

Kovesi, sefa DNA, audiata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a fost audiata din nou astazi de Inspectia Judiciara, dupa ce aceast.

Laura Codruta Kovesi, audiata la Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi a fost audiata, luni, la Inspectia Judiciara, dupa ce sefa DNA a refuzat sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din anul 2009,.

Inspectia Judiciara: DNA a afectat independenta magistratilor, in cazul Antena 3

Inspectia Judiciara a constatat faptul ca Laura Codruta Kovesi a adus atingere independentei judecatorilor, dupa ce in procesul contra jurnalistilor Antena 3 a solicitat documentele de la dosar, pentru un.

Sebastian Ghita continua seria atacurile la adresa lui Kovesi: Face dosare pe banda rulanta celor de la inalta Curte, CSM si Inspectia Judiciara

Sebastian Ghita a continuat seria atacurilor la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si dupa ce s-a terminat de difuzat interviul cu Ion Cristoiu. intr-o interventie telefonica din Belgrad, fostul de.

Laura Codruta Kovesi, chemata la Inspectia Judiciara

Laura Coduta Kovesi a fost audiata, luni, din nou la Inspectia Judiciara in ancheta privind acuzatiile de abuz in serviciu care i se aduc. Mai multe detalii, de la reporterul Roxana.

Andreea Cosma, explicatii dupa demersul sau impotriva DNA Ploiesti: E dreptul meu sa fac interpelare

Deputatul Andreea Cosma da explicatii, dupa noua etapa declansata impotrivaprocurorilor de la DNA Ploiesti. Social-democrata a spusca a primit noi informatii cu privire la abuzurile pe care le-ar co.

Vlad Cosma a explicat cum a reusit sa-i inregistreze pe procurorii de la DNA Ploiesti

Fostul deputat Vlad Cosma a declarat luni ca si-a confectionat singur dispozitivele cu care i-a inregistrat pe procurorii de la DNA Ploiesti si i-a anuntat pe judecatorii de la Instanta suprema ca renunta la.

Noi acuzatii pentru DNA Ploiesti. inregistrarea care arata cum era masluit testul poligraf. Sebastian Ghita: Adevarul nu poate sa stea ascuns la nesfarsit

Vlad Cosma a aratat o noua inregistrare intr-o Editie speciala, la Antena 3, care arata cum se falsifica probe de procurorii de la DNA Ploiesti. Astfel, Vlad Cosma spune ca pentru sustinerea unor.

Ministrul Carmen Dan anunta verificari, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta verificari dupa cele mai recente afirmatii facute de Vlad Cosma. Este foarte grav, daca este real. Am sa solicit IGPR sa faca un comunicat pe aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2565 seconds )