Libnet.ro
UNICEF

22:30

UPDATE Liviu Dragnea a discutat cu Kelemen Hunor pentru sprijinul UDMR n darmarea Guvernului. Decizia, luata smbata (surse)

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Liviu Dragnea a discutat cu Kelemen Hunor pentru sprijinul UDMR n darmarea Guvernului. Decizia, luata smbata (surse)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, in cursul zilei de vineri, discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor privind sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, fiind facute oferte catre Uniune, care va decide sambata pozitia pe care o va adopta la vot, potrivit unor surse parlamentare citate de news. ro. continuă pe Hotnews

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza politica

Seful PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi intalnit, vineri, cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru a discuta despre criza guvernamentala, ca urmare a deciziei coalitiei de guvernare de a-i retrage sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu si de a depune o motiune de cenzura impotriva Executivului.

Surse: Ce i-a promis Liviu Dragnea lui Kelemen Hunor ca sa sustina motiunea de cenzura. Urmeaza oferta lui Grindeanu

Potrivit unor surse poltice, Liviu Dragnea a avut azi o intalnire cu presedintele UDMR Kelemen Hunor, in care i-a promis liderului maghiar trei portofolii intr-un viitor Guvern, dar si postul de vicepremier. in schimb, UDMR trebuie sa voteze motiunea de cenzura a PSD impotriva propriului Guvern. Tot azi, Hunor urmeaza sa discute si cu premierul Sorin Grindeanu, apoi va mai avea o discutie cu Liviu Dragnea. Conducerea UDMR va lua maine o decizie.

UPDATE Liviu Dragnea si-a anulat programul anuntat pentru ziua de vineri

Liviu Dragnea ar fi trebuit sa participe vineri la Scoala de Vara a Tinteretului social-democrat la Jupiter, program anuntat de dimineata de catre departamentul de comunicare, insa in cursul dupa-amiazii Dragnea a anuntat ca nu va mai participa. UPDATE Dragnea a mers la sediul partidului din Kiseleff in jurul orei 16. 00, impreuna cu secretarul general al partidului, Marian Neacsu.

Liviu Dragnea si-a anulat programul anuntat pentru ziua de vineri

Liviu Dragnea ar fi trebuit sa participe vineri la Scoala de Vara a Tinteretului social-democrat la Jupiter, program anuntat de dimineata de catre departamentul de comunicare, insa in cursul dupa-amiazii Dragnea a anuntat ca nu va mai participa.

in PSD predomina slugile care fug dupa stapan. Traian Basescu, atacuri puternice la Liviu Dragnea: Nu are minte pentru politica la nivel mare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a intervenit telefonic in emisiunea Irinei Patraru de pe B1TV pentru a comenta scandalul intern din PSD care a dus la retragerea sprijinului politic acordat guvernului si la.

Liviu Dragnea negociaza cu Kelemen Hunor caderea Guvernului Grindeanu. UDMR ar urma sa anunte sambata ce decizie a luat. PSD nu va avea sprijin din partea partidului lui Traian Basescu

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a confirmat, vineri, negocierile social-democratilor cu UDMR pentru sustinerea la votul motiunii impotriva Guvernului Grindeanu si pentru cooptarea in viitorul guvern.

Surse: Seful Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc, un apropiat al lui Liviu Dragnea, refuza sa demisioneze. Pentru acest post, Grindeanu l-ar vrea pe Ponta

Seful Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc, ar refuza sa contrasemneze ordinul premierului Sorin Grideanu.

Blocaj la Guvern. Surse: Seful Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc, un apropiat al lui Liviu Dragnea, refuza sa demisioneze. Pentru acest post, premierul Sorin Grindeanu l-ar vrea pe Ponta

Seful Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc, ar refuza sa contrasemneze ordinul premierului Sorin Grideanu.

Surse HotNews: Seful Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc, un apropiat al lui Liviu Dragnea, refuza sa demisioneze. Pentru acest post, Grindeanu l-ar vrea pe Ponta

Seful Secretariatului General al Guvernului, Mihai Busuioc, ar refuza sa contrasemneze ordinul premierului Sorin Grideanu.

in plina criza politica, Dragnea cauta sprijin la UDMR: Ce a discutat liderul PSD cu Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, cauta sprijin din partea altor partide in plin scandal politic cu premierul Sorin Grindeanu. Astfel, liderul social-democratilor s-a intalnit vineri dimineata cu pr.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )