Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selly, decizie radicala luata chiar aseara. De acum nu mai e cale de intoarcere

Playtech Playtech,
Selly, decizie radicala luata chiar aseara. De acum nu mai e cale de intoarcere

Selly revine in fata fanilor sai cu o decizie radicala la care nimeni nu se astepta. Ce a hotarat vlogger-ul unei generatii? De acum nu mai e cale de intoarcere in ceea ce priveste noua alegere. Selly, decizie radicala. Ce le-a marturisit fanilor sai? Cunoscutul vlogger a facut un anunt pe care cei care il . continuă pe Playtech

Andreea Mantea, probleme cu iubitul din cauza lui David? Decizia radicala luata de vedeta

Andreea Mantea este intr-o situatie aparte in ceea ce priveste viata personala. Fanii s-au tot intrebat cine este noul partener al acesteia, dar bruneta e departe de a-l face cunoscut. Ce decizie radicala a luat in privinta relatiei sale si cum il implica si pe David? Andreea Mantea, probleme in paradis? Ce se intampla in .

Regina Elisabeta, decizie radicala din cauza pandemiei. Ce va face, alaturi de sotul ei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si sotul sau, printul Philip, au fost o decizie radicala: s-au intors la Castelul Windsor pentru a doua perioada de izolare la nivel national, a anuntat Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a facut stranga-mprejur. Decizie radicala: s-a intors impreuna cu sotul la Castelul Windsor din cauza pandemiei An de .

Lidia Buble, decizie radicala. Nimeni nu se astepta la asa ceva! Artista a spus tot

Lidia Buble a luat o decizie radicala, la cateva luni dupa despartirea de omul de televiziune Razvan Simion. Lidia Buble vrea sa sterarga orice amintire de pe urma relatiei cu Razvan Simion, astfel ca a cautat o clinica care sa ii stearga un tatuaj care pana nu demut avea o insemnatate pentru ea. Lidia Buble .

Decizie radicala pentru binele viitorul vaccin anti-Covid-19: de ce vor fi ucise milioane de animale

Singurul context in care un viitor vaccin impotriva noul coronavirus functioneaza este daca virusul Covid-19 nu sufera mutatii. Din pacate, situatia nu este atat de simpla. Nu mai putin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )