Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senat: Proiectul de lege prin care Institutul Cantacuzino trece in subordinea MApN, adoptat tacit

B1 B1,
Senat: Proiectul de lege prin care Institutul Cantacuzino trece in subordinea MApN, adoptat tacit

Senatul a adoptat tacit, in sedinta de luni, proiectul de aprobare a OUG 66/2017 prin care va fi infiintat Institutul National de Cercetare Medico-Militara 'Cantacuzino'. Procesul va av. continuă pe B1

Proiectul de aprobare a OUG prin care Institutul Cantacuzino trece in subordinea MApN, adoptat tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, in sedinta plenului de luni, proiectul de aprobare a OUG 66/2017 prin care Institutul National de Cercetare Medico-Militara Cantacuzino va fi infiintat prin trecerea Institutului National de Cercetare Cantacuzino din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Apararii Nationale, cu patrimoniul si personalul aferent.

Controversata lege prin care societatea civila va fi redusa la tacere, adoptata tacit de Senat

Parlamentarii sunt cu un mas mai aproape de a reduce la tacere vocile critice din societatea civila. Asta pentru ca Senatul a adoptat tacit, luni, propunerea legislativa a social-democratilor Serban Nicolae si.

UPDATE Proiectul de lege al UDMR care va permite demnitarilor si alesilor locali sa fie si comercianti persoane fizice, respins de Senat

Proiectul de lege al UDMR prin care se elimina o incompatibilitate din legislatie, asa incat parlamentarii, ministrii, prefectii si alesii locali sa poata avea calitatea de comerciant persoana fizica a fost supus votului plenului Senatului luni, insa nu a intrunit suficient de multe voturi pentru a fi adoptat, fiind lege organica.

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Romarm si Rheinmetall infiinteaza o companie mixta

Consilul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza, in comun, compania Romanian Military Vehicle Systems SA, fiecare actionar urmand sa detina 50% dn capitalul social al acesteia. Romanian Military Vehicle Systems SA va avea ca obiectiv dezvoltarea, fabricarea si dotarea armatei romane cu transportorul blindat pentru trupe 8x8 AGILIS. Aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei.

Senatul a adoptat tacit trecerea Institutului Cantacuzino in subordinea Ministerului Apararii

Senatul a adoptat tacit, in sedinta plenului de luni, Ordonanta prin care Institutul National de Cercetare Cantacuzino va trece din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Apararii Nationale, cu patrimoniul si personalul aferent.

Legea pensiilor este in lucru; e cea mai grea lege pe care o poate avea Romania

Legea pensiilor este in lucru si poate va fi gata anul viitor, a anuntat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca aceasta este cea mai grea lege pe care o poate avea tara noastra in prezent.

O noua metoda prin care pot fi concediati angajatii din Romania

Recent, s-a stabilit ca angajatorii pot transmite decizia de concediere a unui salariat prin intermediul e-mailului, conform unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). In acest sens, judecatorii au.

Vladimir Putin a promulgat legea prin care Rusia poate desemna institutiile media drept agenti straini

Presedintele Vladimir Putin a promulgat, sambata, legea care permite desemnarea in Rusia a unor entitati media drept agenti straini, ca reactie la obligarea canalului de televiziune rusesc RT de a se inregistra ca agent strain in Statele Unite.

A aparut o noua metoda prin care pot fi concediati angajatii din Romania

Angajatorii pot transmite decizia de concediere a unui salariat prin intermediul e-mailului, conform unei decizii a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). Judecatorii au ajuns la concluzia ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )