Libnet.ro
UNICEF

07:15

Senatoarea Diana Sosoaca ignora din nou masurile anti-Covid: A participat la o petrecere intr-un restaurant (VIDEO)

B1 B1,
Senatoarea Diana Sosoaca ignora din nou masurile anti-Covid: A participat la o petrecere intr-un restaurant (VIDEO)

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, incalca din nou regulile pe timp de pandmeie! Acesta s-a filamt live pe Facebook in timpul unei petreceri la restaurant unde nu era pastrata distantarea si nici masti de. continuă pe B1

Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari. Raed Arafat tocmai a fost umilit

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat vinseri seara la o petrecere in restaurant si a transmis live pe Facebook evenimentul. Zeci de persoane care nu respectau regulile impuse de pandemie, cantand, dansand si luandu-se in brate, de parca pandemia nici nu ar exista. Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari De altfel, Diana Sosoaca este renumita .

Cat o va costa pe Diana Sosoaca dedicatia live pe Facebook pentru Raed Arafat

Politia din Iasi a deschis o ancheta si face verificari acum dupa petrecerea la care a participat senatoarea AUR Diana Sosoaca. Cheful ar fi avut loc intr-un restaurant, iar totul a fost trasnmis live pe Facebook.

Diana Sosoaca a rabufnit in Parlament din cauza legii pe care Klaus Iohannis a atacat-o la CCR!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a luat cuvantul in Parlamentul Romaniei, unde a vorbit despre educatia sexuala din scoli. Aceasta interpelare a venit in contextul in care Senatul a decis miercuri, 3.

Diana Sosoaca le cere procurorilor DNA sa o ancheteze pe Clotilde Armand: Eu nu pot sa o consider un cetatean roman

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a cerut interventia procurorilor DNA in scandalul spitalelor de la Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a decis taierea finantarii a patru spitale din subordinea primariei pe care o conduce.

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in .

Diana Sosoaca, declaratii incredibile. De ce nu se uita la TV: N-am auzit de Survivor

Controversatul senator AUR Diana Sosoaca, a dezvaluit ca nu se uita la televizor, preferand sa isi petreaca timpul liber alaturi de familie. Proaspat intrata in Parlament, avocata Diana Sosoaca spune ca nu este deloc un fan al televiziunii si ca au trecut mai bine de 10 ani de cand nu a mai deschis televizorul. Diana .

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca.

IPJ Iasi a deschis ANCHETA dupa ce Diana Sosoaca a facut chef LIVE si i-a dat dedicatii lui Arafat

IPJ Iasi a deschis o ancheta, dupa ce Diana Sosoaca, senator AUR, a facut vineri seara, petrecere la restaurant. Sosoaca a transmis paranghelia pe Facebook si i-a facut dedicatii si lui Raed Arafat, conform stiripesurse. ro .

Reactia Politiei Judetene Iasi, dupa petrecerea data de Diana Sosoaca vineri noapte VIDEO

Diana Sosoaca s-a distrat, vineri noapte, la un restaurant din Iasi, fara a tine cont de restrictiile impuse de autoritati, in perioada pandemiei.

Se anticipeaza ruptura dintre George Simion si Diana Sosoaca: Va fi data afara din AUR

Diana Sosoaca ar urma sa fie data afara din partidul AUR, anunta Ion Cristoiu. in ultima vreme s-au intamplat mai multe evenimente care dau semne ca ruptura dintre George Simion si controversata avocata se.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )