Libnet.ro
UNICEF

18:45

Senatul a adoptat Codul fiscal, in urma reexaminarii

Antena3 Antena3,
Senatul a adoptat Codul fiscal, in urma reexaminarii

Plenul Senatului a adoptat, marti, proiectul legii Codului fiscal, reexaminat la solicitarea presedintelui, acceptand amendamentele convenite de liderii politici, printre care reducerea etapizata a TVA - la 20%. continuă pe Antena3

Senatul a ADOPTAT Codul Fiscal

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat, marti, ca in aceasta dupa-amiaza, ca plenul Senatului va lua in discutie noul Cod Fiscal si va fi folosita o procedura accelerata.

Amendamentele la Codul Fiscal, ADOPTATE

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul Fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice.

Codul Fiscal, adoptat de Senat, in urma reexaminarii

Codul Fiscal a trecut de Senat, marti, cu 131 de voturi pentru, 4 impotriva si o abtinere, anunta Mediafax. Proiectul legii Codului fiscal urmeaza.

Comisia de buget a Senatului a adoptat amendamentele la Codul fiscal convenite de partide

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Amendamentele la Codul Fiscal convenite de partide, adoptate de comisia de buget a Senatului

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA, la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017, transmit surse din presa.

Comisia de buget din Senat a adoptat amendamentele la Codul fiscal

Comisia de buget a Senatului a adoptat, luni, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, informeaza Mediafax. Printre amendamente se numara reducerea.

Codul Fiscal, la VOT in Senat

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat, marti, ca in aceasta dupa-amiaza, ca plenul Senatului va lua in discutie noul Cod Fiscal si va fi folosita o procedura accelerata.

Camera Deputatilor voteaza joi cererea de reexaminare privind Codul Fiscal

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca plenul sa dezbata si sa voteze joi cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis privind Codul Fiscal, informeaza Agerpres. Presedintele Camerei.

Tensiuni in Senat pe dezbaterile la Codul Fiscal (VIDEO)

Dezbaterile pe Codul Fiscal au condus la tensiuni in Senat, informeaza B1 TV. Senatorii s-au contrazis in plen in momentul in care s-a pus intrebarea daca sa fie si alti membri ai Senatului care sa ia.

Codul Fiscal, PRIORITATEA social-democratilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca intre prioritatile legislative pe primul loc se afla Codul fiscal. Marti si joi, Codul Fiscal urmeaza a fi votat in Senat si Camera Deputatilor, a mai anuntat Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )