Libnet.ro
UNICEF

19:30

Senatul a respins proiectul prin care este desfiintata Sectia speciala de anchetare a magistratilor. Reactia USR: PSD a facut scut pentru justitia lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Senatul a respins proiectul prin care este desfiintata Sectia speciala de anchetare a magistratilor. Reactia USR: PSD a facut scut pentru justitia lui Dragnea

Senatul a respins proiectul de lege al USR pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie. Reprezentantii partidului condus de Dan Barna au precizat ca PSD si alti senatori UDMR si ALDE au facut scut in jurul SIIJ, instrumentul lui Liviu Dragnea pentru intimidarea judecatorilor si procurorilor. continuă pe Adevărul

Senatul a respins proiectul de lege. Anuntul momentului in Parlament

Proiectul de lege a fost initiat de USR si a fost respins de catre Comisia juridica a Senatului. Acesta a fost respins si de Camera Deputatilor. Senatul a respins proiectul de lege. Anuntul momentului in Parlament Proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte .

PRIMARUL SECTORULUI 5: Somez Guvernul sa revoce Hotararea prin care ne-a luat ilegal din administrare terenul de 110 hectare din Ghencea

In ultima sedinta de Guvern, s-a adoptat o Hotarare prin care Primariei Sectorului 5 i s-a luat suprafata de 110 hectare de teren - din zona Ghencea - fiind transferata din nou in administrarea Ministerului Apararii Nationale. Guvernul si-a argumentat decizia referindu-se la proiectul imobiliar pe care primaria s-a angajat ca-l va realiza, fara ca acest lucru sa se mai intample, scrie g4media.

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

De ce insala femeile, dar barbatii? Care este psihologia amantei

Atunci cand intentionam sa intelegem placerea fizica, intre barbati si femei exista diferente semnificative ce incep inca din copilarie. Drumul oamenilor in viata este acela de a deveni independenti si autonomi, insa e nevoie de a pastra dependenta emotionala si psihologica fata de cei care se ingrijesc de noi. De ce insala femeile, dar barbatii? .

Parlamentul a respins proiectul de desfiintare a Sectiei Speciale, care ii cerceteaza pe magistrati

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea.

Plenul Senatului a respins proiectul privind desfiintarea Sectiei speciale

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie g4media. ro.

Fenomenul bizar prin care ar trece Africa: de ce se va rupe in doua continentul?

Undeva in urmatorii cinci pana la zece milioane de ani, placile tectonice care formeaza Africa sunt susceptibile sa se desprinda atat de mult, incat, in cele din urma, continentul.

EXCLUSIV Fara vacanta, dar cu banii luati: Cosmarul prin care trece o familie din Bucuresti care dorea sa plece in concediu in Antalya Ce spun reprezentantii agentiei de turism (VIDEO)

EXCLUSIV Concediul s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru o familie de romani care dorea sa petreaca vacanta de vara in Antalia si care, din cauza incertitudinilor legate de pandemia de coronavirus,.

Cel mai nou plan nebun al lui Elon Musk: un cip prin care sa transmita muzica direct in creier

Crezi ca boxele sau castile sunt demodate? Ei bine, dupa Google Glass, avem un nou proiect SF. De data asta al lui Elon Musk. Startup-ul Neuralink al lui Elon Musk lucreaza la un cip care va.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )