Libnet.ro
UNICEF

11:15

Serena Williams, dupa infrangerea cu Pliskova: Cu siguranta, nu am fost epuizata dupa meciul din sferturi (n.r. cu Halep)

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams, dupa infrangerea cu Pliskova: Cu siguranta, nu am fost epuizata dupa meciul din sferturi (n.r. cu Halep)

Serena Williams a parasit US Open in semifinale, la fel cum a facut-o si la editia din 2015. Jucatoarea nascuta la Saginaw, Michigan, a fost depasita de Karolina Pliskova 6-2, 7-6) rezultat in urma caruia a pierdut locul intai din ierarhia WTA. Cu toate ca a fost departe de forma aratata in meciul cu Simona Halep din turul anterior, Serena a sustinut ca partida cu sportiva din Romania nu a obosit-o. Cu siguranta, nu am fost epuizata dupa meciul din sferturi, a spus viitorul numar doi din clasamentul WTA. continuă pe Hotnews

Serena Williams, dupa meciul contra Simonei Halep: Simona a jucat foarte bine in al doilea set. A facut ce trebuia sa faca

Serena Williams a primit cea mai puternica replica la editia din acest an a turneului de la US Open. Pana la confruntarea cu Simona Halep, Serena era singura jucatoare de pe tabloul de simplu care nu isi pierduse serviciul si nu cedase niciun set. Dupa victoria in fata romancei, scor 6-2, 4-6, 6-3, care i-a adus calificarea in semifinalele competitiei, liderul mondial a declarat ca se bucura ca a fost pusa la incercare de Simona Halep.

Serena Williams, dupa victoria impotriva Simonei Halep: Ma simt extraordinar. Ma bucur ca am fost pusa la incercare

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a declarat, dupa victoria din sferturile de finala, impotriva Simonei Halep, ca se bucura ca jucatoarea romana a pus-o la incercare.

Simona Halep invinsa in trei seturi de Serena Williams dupa un meci de peste doua ore

Simona Halep a parasit editia din acest an a US Open invinsa de lidera mondiala Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 6-3, dupa un meci de peste doua ore. Jucatoarea noastra i-a luat americancei primul set din acest turneu si totodata primul break, dupa un meci in care a facut fata la 18 asi si nu mai putin de 50 de mingi direct castigatoare. Halep a salvat 16 din cele 20 de mingi de break pe care le-a avut Serena inainte de a pierde a opta oara in noua confruntari cu jucatoarea de peste ocean.

Serena Williams pierde prima pozitie in clasamentul WTA, dupa infrangerea din semifinalele US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams va pierde prima pozitie in clasamentul WTA, dupa infrangerea suferita in semifinalele turneului US Open, in meciul cu Karolina Pliskova din Cehia.

VIDEO Cum a invins-o Karolina Pliskova pe Serena Williams (Rezumatul partidei)

Fata de meciul cu Simona Halep, Serena Williams nu a mai avut acelasi procentaj ridicat la punctele castigate cu primul serviciu, americanca fiind vulnerabila din acest punct de vedere. Karolina nu a fost inferioara la capitolul forta si a reusit sapte asi fata de doar 5 ai Serenei). In plus, jucatoarea din Cehia a reusit in nenumarate randuri sa ii rupa ritmul americancei cu scurte. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Karolina Pliskova vs Serena Williams.

SURPRIZA la US Open: Serena Williams a fost ELIMINATA. Americanca, DETRONATA de pe primul loc mondial dupa 186 de saptamani de invincibilitate

Veste incredibila de la US Open. Serena Williams a fost eliminata in semifinalele turneului american si a pierdut primul loc WTA. Karolina Pliskova a invins-o pe, pana acum cateva ore, invi.

Pliskova o elimina pe Serena Williams in semifinale la US Open

Pentru al doilea an la rand Serena Williams se opreste in semifinalele turneului de la US Open si titlul de Mare Slem cu numarul 23 se amana pana la Australian Open in ianuarie 2017.

Serena Williams, aroganta dura la adresa Simonei Halep

Serena Williams a fost eliminata in semifinale la US Open, sportiva din Statele Unite ale Americii fiind invinsa de Karolona Pliskova, si a pierdut primul loc in ierarhia mondiala, iar aceasta a.

US Open: Serena Williams vs Simona Halep 6-2, 4-6, 6-3/ Halep, eliminata in sferturi - Serena, masina de servit

Simona Halep a reusit in setul doi al partidei cu Serena Williams din sferturile de finala de la US Open) poate cel mai bun tenis al sau, jucatoarea nascuta la Constanta avand momente in care a dominat-o pe sportiva care se afla pe locul intai in lume. Nu a fost insa suficient: Serena a servit in nenumarate randuri precum in circuitul masculin a bifat 18 asi), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 14 minute scor 6-2, 4-6, 6-3). In urma acestui rezultat, Halep ramane cu o singura victorie impotriva Serenei, in noua intalniri directe.

Serena Williams, eliminata de la US Open, pierde locul 1 mondial

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams va ceda prima pozitie in clasamentul WTA, care a ocupat-o fara intrerupere incepand din februarie 2013, dupa ce a fost invinsa in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )