Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams, naintea duelului cu Maria Sharapova: Amndoua suntem n revenire, din motive total diferite. Probabil ca ea e favorita

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams, naintea duelului cu Maria Sharapova: Amndoua suntem n revenire, din motive total diferite. Probabil ca ea e favorita

Optimile turneului de la Roland Garros propun un meci cu un afis deosebit: Serena Williams vs Maria Sharapova. S-au intalnit de 21 de ori pana acum, iar americanca s-a impus in 19 partide. Totusi, Serena este de parere ca rusoaica este favorita la calificarea in sferturi, precizand ca Sharapova a revenit in circuit deja de un an. Amandoua suntem in revenire, din motive total diferite, a spus Williams, referindu-se la suspendarea pentru dopaj a Mariei Sharapova. continuă pe Hotnews

Desi SE URASC DE MOARTE, Maria Sharapova si Serena Williams se complimenteaza inaintea celui mai asteptat meci de la Roland Garros: A trecut o vreme si s-au intamplat multe in vietile noastre

Optimile de finala ale turneului de la Roland Garros de anul acesta propun o intalnire-soc: Maria Sharapova va da piept cu marea sa rivala, Serena Williams. Desi adversitatea dintre cele doua este.

Roland Garros: Kerber, Sharapova si Serena Williams continua competitia - Programul optimilor

Sambata s-au stabilit ultimele dueluri din faza optimilor de finala de la Roland Garros, Simona Halep, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Maria Sharapova sau Serena Williams castigand partidele disputate in turul al treilea. Cel mai asteptat meci din optimi va fi cu siguranta cel dintre Serena Williams si Maria Sharapova. Americanca are 19-2 in intalnirile directe cu jucatoarea din Rusia.

Meci de aur la Roland Garros! Serena Williams se va confrunta cu Maria Sharapova in optimi

Serena Williams s-a calificat in optimile de la Roland Garros, invingand-o pe Julia Goerges, cu 6-3, 6-4. Ea se va duela acum cu cea mai mare rivala a ei, Maria Sharapova. Serena conduce cu 19-2 la intalnirile d.

Confruntarea de aur de la Roland Garros! Serena Williams se va bate cu Maria Sharapova in optimi

Serena Williams s-a calificat in optimile de la Roland Garros, invingand-o pe Julia Goerges, cu 6-3, 6-4. Ea se va duela acum cu cea mai mare rivala a ei, Maria Sharapova. Serena conduce cu 19-2 la intalnirile d.

Roland Garros: Serena Williams vs Maria Sharapova, capul de afis al optimilor - Americanca a eliminat-o pe Julia Goerges (favorita 11)

Serena Williams a ajuns in optimi la Roland Garros, faza in care va evolua cu marea sa rivala Maria Sharapova. Aflata pe locul 451 WTA, Serena a trecut de Julia Goerges Germania), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 16 minute de joc.

FOTOGALERIE Simona Halep, Rafael Nadal si Maria Sharapova, de negasit n complexul de la Roland Garros - Unde le poti cumpara echipamentele si ct costa acestea

Daca ai pe lista preferatilor unul din jucatorii imbracati de cei de la Nike, atunci vei cauta degeaba echipamentul acestora in complexul de la Roland Garros. Turneul parizian are contract cu doua firme rivale n. r. Adidas si Lacoste), doar produsele acestora putand fi gasite la numeroasele reprezentante din vecinatatea arenelor. Rafael Nadal, Maria Sharapova, Simona Halep si Serena Williams nu pot fi gasiti langa Chatrier sau Lenglen, fiind nevoie de o vizita pana pe Bulevardul Champs-elysees pentru a le cumpara tricourile sau incaltarile.

Serena Williams, printesa razboinica - Fostul lider WTA este n turul trei la Roland Garros

A avut publicul la picioare tot meciul, iar daca au existat impartiali acesti au fost convinsi de atitudinea ei: implicata, cu foame de rezultate si cu o emotie transmisa parca mai bine de cand a devenit mama. Serena Williams 451 WTA) a fost impinsa practic de la spate de spectatorii de pe Chatrier, victoria fostului lider mondial impotriva lui Ashleigh Barty 17 WTA) venind in special datorita agresivitatii si implicarii superioare in momentele importante 3-6, 6-3, 6-4). Povestea de iubire dintre Serena si Roland Garros continua: este in turul trei la Paris.

Roland Garros: Venus si Serena Williams, eliminate n optimile probei de dublu

Surorile Venus si Serena Williams, care au beneficiat de un wildcard, au fost eliminate, duminica, in optimile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros.

VIDEO Roland Garros: Maria Sharapova nu i-a lasat nicio sansa Karolinei Pliskova - Victorie n 59 de minute pentru rusoaica (scor 6-2, 6-1)

Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie numarul 28, a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o invinge pe Karolina Pliskova Cehia), a sasea favorita a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Rusoaica a dispus in mod categoric de semifinalista de anul trecut, scorul fiind unul care nu lasa loc de prea multe comentarii, 6-2, 6-1.

Adevaratul motiv pentru care Serena Williams poarta costumul negru. Antrenorul ei a dezvaluit totul

Serena Williams a starnit valva la Roland Garros, din cauza costumului pe care il poarta la meciuri, costum care i-a atrs atrat critici cat si aprecieri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )