Libnet.ro
UNICEF

10:30

Serialele cu cele mai bune scenarii din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Serialele cu cele mai bune scenarii din toate timpurile

Membrii Sindicatului Scenaristilor Americani au inclus Clanul Soprano, Seinfeld si Zona Crepusculara in topul 101 al productiilor de acest tip. continuă pe Adevărul

TOP 10: cele mai bune aeroporturi europene

Cele mai bune zece aeroporturi din lume au fost numite in cadrul World Airport Awards 2012 . Timp de zece luni, peste 12 milioane de pasageri au fost intervievati despre 39 de produse si servicii, printre care check-in-urile, sosirile,.

Lux sau kitsch si megalomanie? Vezi cum arata cele mai profitabile cazinouri din lume! (FOTO).

Cei mai multi oameni cred ca Las Vegas este capitala mondiala a jocurilor de noroc, insa veniturile generate de cazinourile din Macao, o fosta colonie portugheza si o regiune semi-autonoma din China, le-au depasit pe cele din Las Vegas incepand din anul 2006. Cifra de afaceri a companiilor detinatoare de cazinouri in Macao este, anual, de cinci ori mai mare decat cea a companiilor care opereaza in Las Vegas, conform publicatiei The New Yorker. Cazinourile apar, in Macao, precum ciupercile .

Branduri de miliarde de dolari: Top 10 cele mai valoroase nume din tehnologie

In urma cu o saptamana iti prezentam BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global realizat de compania de cercetare Daedalus Millward Brown. Ne-am gandit insa ca ai vrea sa stii si cine conduce anumite categorii. asa ca am inceput cu.

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

FOTO VIDEO Top 10 cele mai ciudate seriale de televiziune din toate timpurile

Faptul ca televiziunea a devenit mai mult o forma de divertisment decat una de informare nu este o noutate, iar serialele televizate sunt, in buna masura, mijlocul ideal de a atrage audienta. in istoria televiziunii au existat unele seriale ciudate, incarcate cu suspans si care au tinut publicul cu sufletul la gura.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

Cele mai proaste drumuri nationale din Romania sunt in judetul Vaslui

Judetul Vaslui se poate lauda ca are cele mai proaste drumuri din Romania. Practic, nu exista drum national care sa nu fie plin de gropi pe anumite portiuni. De cele judetene nici nu se mai pune problema, deoarece 80% dintre ele arata ca dupa razboi.

Cele mai COOL 15 bai din lume!

Baia este unul dintre cele mai private locuri din casa, coltisorul in care ne putem destinde mintea, relaxa corpul si ne putem rupe de stresul cotidian. O cada plina cu spuma, lumanarele parfumate si o lumina difuza sunt doar cateva dintre ingredientele unor momente de relaxare perfecta, dupa o zi agitata. In plus, oamenii se simt intotdeauna fresh dupa un dus! Concluzia sunt foarte multe lucruri pe care baia le poate oferi, asa ca amenajarea ei trebuie facuta cu o atentie sporita, creativitate si inspiratie din plin. Continue reading .

Romania, ca la tara. Cele mai proaste drumuri si afacerile prin cares-au scurs sute de milioane de euro pe asfaltari

Problemele mici, dar numeroase ne transforma uneori o zi normala intr-un calvar. De multe dati ele incep cu drumul spre serviciu. Desi Statul ne incurajeaza indirect sa ne cumparam masini noi si sa le casam pe cele vechi, tot institutia care administreaza banii pe care ii platim lunar sub forma de taxe ne pune bete-n roate, la propriu. adevarul. ro va propune o vedere inspre cele mai proaste strazi din tara, drum national cu drum national.

FOTO Arad- Seleus si Arad Felnac, drumurile judetene cu cele mai multe gropi

Cele mai impracticabile drumuri din judetul nostru sunt Arad- Seleus si Arad Felnac. Este vorba despre doua drumuri judetene foarte circulate si pline de gropi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )