Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sesiune extraordinara pentru Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sesiune extraordinara pentru Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ii va convoca pe alesi intr-o sesiune extraordinara care se va desfasura intre 2 si 19 iulie. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA cere o pedeapsa mai mare pentru liderul PSD

Lovitura pentru Liviu Dragnea. DNA a facut apel in dosarul in care liderul PSD tocmai a fost condamnat. Procurorii nu sunt multumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu executare si cer o pedeapsa mai mare.

DNA cere pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea: Procurorii au facut apel privind sentinta din dosarul angajarilor fictive (VIDEO)

Procurorii DNA au facut apel privind sentinta de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acestia cer o condamnare mai mare pentru.

Victor Ponta publica o imagine inedita pe Facebook, alaturi de un avertisment pentru Liviu Dragnea. Am mai multe

Victor Ponta a publicat o fotografie in care Liviu Dragnea e alaturi de George Maior: Stie el ca mai am multe, e o fotografie avertisment!, a scris fostul premier, in postarea de pe Facebook, cu o zi.

Motiunea de cenzura, un referendum pentru Liviu Dragnea? Asaltul a fost ratat. Se asteapta urmatoarea sansa

Miercuri, 20 iunie, opozitia a depus o motiune de cenzura impotriva actualului guvern. Joi, 21 iunie, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare. Strategia politica nu poate face abstractie de context. insa rezultatul de ieri a motiunii lasa sa se intrevada ca o posibila condamnare a lui Dragnea n-a fost luata in calcul sau nu s-a vrut a fi luata in calcul privind strategia motiunii de cenzura - scrie Adi Zabava, specialist in comunicare politica, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Procurorii DNA vor o pedeapsa mai mare pentru Liviu Dragnea dupa ce acestia au atacat decizia de condamnare

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a atacat decizia de condamnare a liderului PSD Liviu Dragnea in dosarul DGASPC, urmand sa ceara o pedeapsa mai mare, potrivit Stiripesurse. ro.

Liviu Dragnea, despre modificarile la Codul Penal: Trebuie sa grabeasca procedura, o sa facem sesiune extraordinara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca procedurile parlamentare trebuie grabite si a anuntat o sesiune extraordinara pentru aprobarea modificarilor la Codurile Penal si de Procedura Penala.

Senatul, convocat in sesiune extraordinara in luna iulie. Modificarea Codului Penal, pe ordinea de zi

Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie, a decis, joi, Biroul permanent, pe ordinea de zi aflandu-se adoptarea modificarilor care vor fi aduse Codului Penal.

Senatul a fost convocat n sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie

Senatul a fost convocat in sesiune extraordinara pentru perioada 3-19 iulie, a decis joi Biroul permanent, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea, declaratie despre scandalul codurilor penale: Trebuie sa grabeasca procedura

Liviu Dragnea a avut o prima reactie in urma scandalului codurilor penale. Liderul PSD a declarat ca procedura trebuie grabita, iar o sesiune extraordinara o sa aiba loc in curand. Am spus ca trebuie.

Sesiune extraordinara a Parlamentului in perioada 2-19 iunie: Care sunt principalele teme de pe agenda PSD-ALDE

Parlamentul se va reuni intr-o sesiune extraordinara in perioada 2-19 iulie pentru a finaliza mai multe proiecte de lege pe care majoritatea PSD-ALDE nu a reusit sa le adopte inainte de incepere vacantei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )