Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sfarsit tragic: Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

B1 B1,
Sfarsit tragic: Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,. continuă pe B1

Deces halucinant. Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor. Romanii ar trebui sa il consume incepand de acum

O vizita la supermarket ofera cumparatorilor un numar coplesitor de optiuni de lapte, iar alternativele de lapte pe baza de plante devin obisnuite. Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor Aceste alternative pot fi potrivite pentru persoanele care sunt intolerante la laptele sau care au preferinte etice sau de alta natura. Acestea tind sa fie .

Cel mai bogat roman din America. Povestea fantastica a lui George, vandut de Romania la pretul unei vaci

A fost vandut de Romania la pretul unei vaci. Separat de parinti cand era doar un pusti, a trebuit sa-si ia viata in propriile maini. in cele din urma, a reusit sa ajunga in Statele Unite ale Americii. Astazi, este cel mai bogat roman din America. Povestea sa este fabuloasa! George, cel mai bogat roman .

Cel mai bogat primar din istoria Bucurestiului. A fost supranumit Nababul

Cine a fost cel mai bogat primar din Bucuresti? Nababul, asa cum a fost poreclit tocmai din cauza averii uriase, avea un obicei bizar. Cel mai bogat primar din istoria orasului Bucuresti. Un afacerist innascut, a reusit ceea ce parea imposibil Profilul primarului din Bucuresti s-a schimbat drastic de-a lungul timpului. Cum ar arata o .

CU CEL MAI BUN RITM LUNAR DIN ULTIMII DOI ANI Sectorul constructiilor rezidentiale a continuat revenirea, in august

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in Romania, in luna august 2020, a urcat cu 15% fata de luna august 2019, la 4. 331 de unitati, cel mai ridicat nivel lunar din iulie 2018 incoace, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Google Pixel 5, oficial: de ce este cel mai bun telefon cu Android, mai ieftin decat concurenta

In cadrul celei mai recente conferinte Google, compania americana a lansat o serie de gadgeturi. Printre ele se numara Pixel 5, cel mai nou smartphone de top al gigantului din Mountain.

Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a recunoscut vineri o crestere grava a cazurilor de coronavirus din Rusia, asigurand totusi ca tara sa este pregatita sa faca fata acestei situatii, potrivit AFP. Pana vineri, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate oficial 9. 412 cazuri noi de coronavirus si 186 de decese cauzate de boala, cel mai mare total de la 23 mai.

Tragedie in aviatia romana. Unul dintre cei mai buni piloti a murit in accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania a murit sambata dimineata in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc pe raza localitatii orasului Mizil, judetul Prahova.

Lucrari sistate la cea mai asteptata autostrada din Romania. Buldozerele s-au oprit in curtea a doi localnici din Talmaciu

Romania asteapta de 30 de ani o autostrada care sa taie Carpatii, iar in acest an, in sfarsit au inceput lucrarile pe sectorul Pitesti-Sibiu. Sectiunea 1, dintre Sibiu si Boita, are 13 kilometri, iar constructorul a trimis utilajele inca din primavara. Doar ca acum, totul a fost sistat.

Cel mai tanar criminal din Romania, care si-a omorat prietenul de 13 ani cu 24 de lovituri de cutit, trimis in judecata

Vasile Liviu A. , in varsta de 15 ani, din comuna prahoveana Berceni, a fost trimis in judecata de catre procurorii prahoveni. Adolescentul este acuzat ca i-a luat viata prietenului sau de doar 13 ani.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )