Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sfarsitul erei Dancila. Presedintele PSD si-a dat demisia. Nu e un moment de slabiciune, e un moment de demnitate

Adevărul Adevărul,
Sfarsitul erei Dancila. Presedintele PSD si-a dat demisia. Nu e un moment de slabiciune, e un moment de demnitate

Presedintele PSD Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD. Decizia acesteia vine in urma unei sedinte CEx a partidului, care dureaza de mai bine de cinci ore. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu devine presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat din functie, in locul sau fiind numit presedinte interimar Marcel Ciolacu, a anuntat liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei CExN. Potrivit.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

Presedintele PSD Gorj: E obligatoriu sa reformam partidul

Presedintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a afirmat, luni, ca reformarea partidului si plierea pe cerintele electoratului sunt obligatorii pentru social-democrati in urmatoarea perioada. Deocamdata, PSD a cooptat ca vicepresedinte pe Gabriel Oprea,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele PSD, Ionel Arsene: Meritam un presedinte apropiat de noi. Un om cu inima

Presedintele PSD, Ionel Arsene, a afirmat ca a votat cu gandul ca Romania este casa noastra, in care vreau sa se regaseasca armonia si pacea.

Paul Stanescu, dupa ce Dancila si-a dat demisia de la conducerea PSD: O apreciez foarte mult. Sper sa ramanem prieteni in continuare

Noul secretar general al PSD, Paul Stanescu, a spus, dupa sedinta CEx, ca a avut o relatie extraordinara cu Viorica Dancila si ca spera sa ramana prieteni in continuare. Am dat dovada de.

Presedintele PSD Bihor, Ioan Man: E exclus ca Viorica Dancila sa fie exclusa sau suspendata din partid daca nu-si da demisia

Ioan Man, presedinte PSD Bihor, a declarat, inaintea sedintei CEx, ca nu stie daca Viorica Dancila isi va da sau nu demisia in aceasta seara. Daca-si dau demisia in bloc intram pe o alta.

Eugen Teodorovici: Nu eu am convins-o eu pe Viorica Dancila sa nu-si dea demisia de la conducerea PSD. Sunt convins ca stie ce are de facut

Eugen Teodorovici a negat ca el ar fi cel care a convins-o pe Viorica Dancila sa nu-si dea demisia de la sefia PSD, spunand ca fostul premier stie foarte bine ce are de facut. Nu eu am convins-o eu.

Criza fara precedent in PSD: A dat o lovitura de partid. Cum a reactionat Firea la Cex-ul paralel

PSD se pregateste de o noua schisma, dupa pierderea zdrobitoare a alegerilor prezidentiale de catre Viorica Dancila. Dupa ce Ponta a parasit partidul cu o parte importanta dintre senatori si deputati, se pare Dancila va face la fel. Viorica Dancila este supusa unor presiuni politice teribile si, conform mai multe surse, se pare ca singura .

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a demisionat aseara, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc la sediul central al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )