Libnet.ro
UNICEF

00:07

SFASIETOR! Cea mai cunoscuta dansatoare de manele, nevoita sa isi iNMORMANTEZE BEBELUSUL de doar 11 luni! L-A UCIS o banala GRIPA Iata IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SFASIETOR! Cea mai cunoscuta dansatoare de manele, nevoita sa isi iNMORMANTEZE BEBELUSUL de doar 11 luni! L-A UCIS o banala GRIPA Iata IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

Durere fara margini pentru Cristina Enache, dansatoarea preferata a manelistilor. VEZI AICI GALERIA FOTO Acesta a trecut prin cea mai grea cumpana din viata ei. continuă pe B1

Sindromul Down este cea mai cunoscuta boala genetica. Ce sunt trisomiile si ce frecventa au in populatie

Probabilitatea conceperii unui copil cu defecte genetice creste pe masura ce parintii inainteaza in varsta. in Romania, nu exista o statistica privind numarul persoanelor cu sindrom Down trisomie 21, dar estimarile ajung la 30. Ce sunt trisomiile si cat de frecvente sunt ele?.

Cea mai mare amenda de circulatie data vreodata in Romania! Ce a facut un vasluian care a fost nevoit sa plateasca 10.000 de lei

Un sofer din Vaslui a primit cea mai mare amenda care s-a dat vreodata in Romania, dupa ce a incalcat mai multe reguli de circulatie. Pe langa faptul ca a trebuit sa platesca 10. 000 de lei pentru abaterile de la Codul Rutier, vasluianul a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile. Cea .

Stirile ProTV: Imagine virala. Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala a tarii noastre. Burj Khalifa masoara 828 de metri inaltime si este cea mai inalta cladire din lume.

FOTO VIDEO Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost iluminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cladirea Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta din lume, a fost iluminata in culorile drapelului romanesc, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei.

Steagul Romaniei, pe cea mai inalta cladire din lume. Imagini spectaculoase de Ziua Nationala, in Dubai - FOTO si VIDEO

Turnul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost luminat in culorile tricolorului duminica seara, marcand astfel Ziua Nationala a Romaniei. Turistii, printre care si romani, s-au.

Cat costa si din ce este confectionata cea mai rezistenta geaca din lume, de 15 ori mai puternica decat otelul

Un brand olandez, cunoscut pentru confectionarea unora dintre cele mai dure haine din lume, a realizat acum si cea mai rezistenta geaca. Producatorii au declarat ca materialul utilizat este inspirat din cel al armurilor de caroserie si al sistemelor de acostare ale navelor. Cele mai multe jachete puffer sunt realizate din poliester sau nailon, special concepute pentru a fi usoare, dar in acelasi timp sunt extrem de fragile.

Cea mai moderna parcare publica din Capitala, inaugurata la Piata Sudului. Primarul Daniel Baluta, despre investitia ultramoderna: Sectorul 4 a reusit o premiera in administratia publica locala (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei,.

Irakul, in doliu dupa cea mai sangeroasa zi de la inceputul manifestatiilor anti-Iran si antiguvernamentale. Bilantul mortilor creste la 400

Irakul a avut parte joi de cea mai sangeroasa zi de la inceputul actualei miscari de contestare, cu 43 de manifestanti ucisi si peste o mie raniti in sudul tarii, unde un consulat al Iranului a fost atacat si incendiat.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea lui Florin Bucutea

1 Romania. Au mai ramas doua zile pana la marele concurs 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1 Romania. intr-un spectacol jurizat de cei mai.

Concursul care da glas romanilor de Ziua Nationala. 1 Romania, cea mai frumoasa competitie de idei. Povestea Cristinei Balauca

1Romania. Duminica, de Ziua Nationala, Antena 3 organizeaza a patra editie a concursului 1Romania, cea mai frumoasa competitie care aduce ideile dumneavoastra in prim-plan. 1Romania. intr-un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )