Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfaturi pentru antreprenorii din industria de fashion. Care e formula succesului unui business?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sfaturi pentru antreprenorii din industria de fashion. Care e formula succesului unui business?

Un antreprenor care vrea sa isi dezvolte un business in industria de fashion trebuie sa fie capabil sa se adapteze schimbarilor, sa invete sa se reinventeze intr-o piata din ce in ce mai diversificata, a declarat Otilia Brailoiu, fashion designer, la. continuă pe Wall-Street Ro

Cod galben de inundatii pentru ruri din unsprezece judete

Hidrologii au emis duminica mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete, unde vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si viituri care pot provoca inundatii, avertizarile fiind in vigoare pana la ora 22. 00, relateaza News. ro.

Trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc un termen in dosarul accidentului in care a murit politistul Bogdan Gigina, ca este singurul om trimis in judecata pentru ucidere din culpa stand pe bancheta din spate a masinii.

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei.

Tariceanu, la mitingul PSD: Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Basescu, Iohannis, Kovesi si Coldea

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata, la mitingul PSD din Piata Victoriei, ca responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Basescu si Klaus.

IMM-urile si antreprenorii din Romania, incurajati sa patrunda pe piata SUA

Prin programul Smart Start USA, acestia pot accesa finantare pentru extindere pe piata nord-americana * Ilan Laufer: Romania are nevoie de un program care sa sprijine IMM-urile si patrunderea acestora pe pietele externe, si care sa nu mai depinda de niciun guvern ori alta institutie publica Proiectul Smart Start USA, initiat si coordonat de Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, este un program destinat facilitarii accesului IMM-urilor din Romania, si din Europa de Est, pe piata americana, prin crearea unui parteriat extins cu autoritatile locale, camerele de comert, sindicatele si societatea civila.

Business report: Zi decisiva pentru miliardele din Marea Neagra. Legea Offshore, la un pas de a primi unda verde; Scenariul ungar - cum ar deveni Pilonul II optional; Adio credite! Majoritatea romanilor vor fi respinsi de banci

Romania, in coada clasamentului investitiilor directe externe din Europa Romania se afla pe locul 13 in topul primelor 15 tari europene in functie de proiectele de investitii directe externe FDI), fiind depasita doar de Serbia si. Vine reglementarea sau chiar interzicerea masinilor cu volan pe dreapta. Fac 200 de victime anual Consiliului Interministerial de Siguranta Rutiera din cadrul ARR a avut o intalnire in data de 6 iunie 2018 cu reprezentantii RAR, APIA, ASF si.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )