Libnet.ro
UNICEF

00:07

Shaolin vs. Versace. Diferenta de stil intre Viorica Dancila si Melania Trump, evidenta ca distanta dintre Videle si Washington

B1 B1,
Shaolin vs. Versace. Diferenta de stil intre Viorica Dancila si Melania Trump, evidenta ca distanta dintre Videle si Washington

O imagine comparativa, care le infatiseaza pe premierul Romaniei, Viorica Dancila, si prima doamna a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a devenit virala. in timp ce sotia celui mai puternic om. continuă pe B1

Mugur Isarescu si Viorica Dancila, intalnire de GRAD ZERO, la Palatul Victoria

Intalnire de gradul zero, joi, intre Viorica Dancila si Mugur Isarescu, la palatul Victoria! Cei doi vor avea discutii discutii pe tema cresterii Robor si a inflatiei. Ministrul Finantelor sustine ca.

Viorica Dancila si-a petrecut minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc (FOTO+VIDEO)

Viorica Dancila s-a aflat la mare de 1 Mai. Sefa Guvernului s-a aflat la Neptun. Potrivit unor surse, alaturi de Viorica Dancila s-a aflat si presedintele PSD, Liviu Dragnea, insa acesta a dat duminica.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

intalnire-surpriza in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila a ajuns la Parlament

Premierul Viorica Dancila a venit joi dupa amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Anterior, tot in biroul lui Dragnea a avut loc o intalnire a presedintelui Camerei.

Viorica Dancila s-a ntlnit cu Dragnea, n biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Discutiile au loc naintea ntrevederii cu Isarescu

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit joi cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. Discutiile din biroul lui Dragnea au loc in contextul in care Dancila are pe agenda o intrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Viorica Dancila, mesaj IRONIC catre jurnalisti: Va transmit inspiratie, energie si CONDEI AGER, de Ziua mondiala a libertatii presei

Viorica Dancila a transmis, joi, un mesaj jurnalistilor prezenti la sedinta de guvern, cu ocazia Zilei mondiale a libertatii presei. Ziua de 3 mai are o semnificatie aparte, de 25 de ani incoace, este Ziua.

Viorica Dancila anunta noi negocieri cu sindicatele din sanatate pe 8 mai. Pe 11 mai este anuntata greva generala n sistemul sanitar

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca o noua intalnire cu sindicalistii din sanatate va avea loc martea viitoare, pe 8 mai, in conditiile in care pe 7 mai este anuntata o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar, iar pe 11 mai greva generala. La intalnire urmeaza sa participe si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila nu va da explicatii Parlamentului n legatura cu mutarea ambasadei Romniei din Israel. Conducerea Camerei Deputatilor a respins solicitarea USR

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a respins joi solicitarea USR ca premierul Viorica Dancila sa vina in Parlament pentru a da explicatii legate de memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Viorica Dancila, despre solicitarile managerilor de spitale: Ma voi intalni cu sindicatele din Sanatate pe 8 mai

Premierul Viorica Dancila a declarat la inceputul sedintei de Guvern ca se va intalni cu sindicalistii din Sanatate pe 8 mai, dupa ce Sanitas va organiza o greva de avertisment de doua ore.

Viorica Dancila, intalnire cruciala cu guvernatorul BNR

Viorica Dancila contraataca in razboiul cu presedintele Iohannis. Premierul se intalneste joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu pentru a discuta despre evolutia inflatiei si a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )