Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un cunoscut actor din Star Wars a murit din cauza coronavirusului la varsta de 76 de ani

Adevărul Adevărul,
Un cunoscut actor din Star Wars a murit din cauza coronavirusului la varsta de 76 de ani

Actorul Andrew Jack, cunoscut din Star Wars, a murit la varsta de 76 de ani din cauza coronavirusului, in timp ce sotia sa este in carantina, potrivit Metro. co. uk. continuă pe Adevărul

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit din cauza coronavirusului

Patrick Devedjian, fost ministru si figura a dreptei franceze, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat serviciul sau de presa pentru AFP.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul urca la 19 decese si 94 de cazuri de infectare

Alti trei romani din strainatate, din Franta si din Marea Britanie, au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand marti la 19. 94 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19, de la inceputul pandemiei.

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Un fost campion european a murit din cauza coronavirusului, dupa ce si-a pierdut mama si sora din acelasi motiv

Un fost campion european a murit din cauza infectarii cu coronavirus, la scurt timp dupa ce isi pierduse atat mama, cat si sora din pricina aceluiasi diagnostic.

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69. Un barbat de 56 de ani din Suceava, mort in 26 martie

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 69, marti. Ultimul pacient este un barbat de 56 de ani din Suceava care a murit la domiciliu in 26 martie. Probele pentru COVID-19 au fost recoltate tot atunci, iar rezultatul pozitiv pentru COVID-19 a venit marti, sustine Grupul de comunicare strategica.

Alte 3 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 68. Printre pacienti, o femeie internata tot la Suceava

Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost intregistrate in Romania marti, iar bilantul a ajuns astfel la 68. Unul dintre pacienti - o femeie de 73 de ani - era internata tot la Suceava. Luni seara, au fost raportate decesele a 13 pacienti internati la Spitalul din Suceava si care au murit in perioada 22-29 martie, autoritatile sustinand ca au fost raportate cu intarziere pentru ca rezultatele testelor ar fi sosit abia in 30 martie. Reamintim ca municipiul Suceava si 8 comune din judet au intrat in carantina, avand 28 % din cazurile de imbolnavire cu coronavirus raportate la nivel national, mai exact 593 din 2.

Fost ministru francez, decedat din cauza coronavirusului!

Patrick Devedjian a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat s.

UDATE inca 5 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 52 Trei dintre pacienti, confirmati cu COVID dupa deces

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 52 luni seara, dupa ce au fost anuntate 5 noi decese. Pacienti sunt trei barbati de 52 de ani, 59 si 74 de ani din Ialomita, Bacau si Hunedoara si doua femei de 60 si 65 de ani din Hunedoara si Sibiu. Pentru trei dintre pacienti, confirmarea ca sunt infectati cu coronavirus a venit la 3 zile, respectiv la o zi de la deces.

Alte doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul: 46

Alte doua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni, bilantul ajungand la 46. Este vorba de doi barbati din Timis, cu afectiuni asociate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )