Libnet.ro
UNICEF

10:15

Si-a ucis sora de doar 17 ani din cauza invidiei. Victima era un model apreciat

Antena3 Antena3,
Si-a ucis sora de doar 17 ani din cauza invidiei. Victima era un model apreciat

O femeie si-a injunghiat sora adolescenta dintr-un motiv socant. Aceasta era invidioasa pe succesul tinerei in industria modei. Atacul a avut loc in orasul rusesc Sankt Petersburg. Stefania Dubrovina a fost i. continuă pe Antena3

Ultima ora! Olandezul, suspectat ca a rapit-o si ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii, s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita s-a sinucis. Barbatul care se presupune ca a sugrumat-o pe minora s-ar fi aruncat in fata trenului, conform surse din politia romana, citate de g4media. ro. Acesta s-ar fi aflat in Olanda. Olandezul, suspect principal in uciderea fetei de 11 ani din Gura .

Noi imagini cu olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita

Au aparut noi imagini noi cu olandezul acuzat ca a agresat-o si a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Stire in curs .

Cu ce se ocupa Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii

Johannes Visscher, olandezul suspectat ca a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetita de 11 ani din comuna Gura Sutii, lucra pentru o agentie de plasare a fortei de munca si a asigurarilor sociale din.

Informatii socante despre olandezul care a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. Ce spune fosta iubita a barbatului

Fosta iubita a ucigasului fetitei de 11 ani din Dambovita spune ca barbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru pedofilie in Olanda. Femeia a povestit ca a fost ceruta in casatorie de acesta du.

Fifor spune ca, din cauza lui Iohannis, MAI este blocat la varf

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma, in contextul cazului fetitei ucise in judetul Dambovita, ca din cauza presedintelui Klaus Iohannis Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii. Domnule candidat Iohannis si domnilor de la PNL, in loc sa discutam despre cum blocati institutii si nu le lasati sa se modernizeze, poate ar trebui sa discutam cu responsabilitate si lipsa de orgolii cum putem sprijini toti institutiile sa se reformeze si sa nu mai permita greseli cauzatoare de moarte, spune Fifor.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

Experienta tragica pentru o familie! A plecat din Londra din cauza cresterii criminalitatii, dar a ajuns sa regrete decizia la scurt timp

O adolescenta de 17 ani traia, impreuna cu familia, in Londra, insa au decis cu totii sa paraseasca orasul din cauza cresterii riscului de crime. Acestia s-au mutat in Jamaica, iar la doar trei.

Olandezul care a omorat-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii era filat cand s-a sinucis. Politia olandeza astepta ca Romania sa ceara arestarea criminalului

Joop V. , cetateanul olandez ce ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din localitatea Gura Sutii era supravegheat de politistii olandezi in momentul in care s-a sinucis, intrand cu masina intr-un camion, scrie presa olandeza.

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )