Libnet.ro
UNICEF

22:31

Sibiul a intrat in scenariul rosu in privinta masurilor de combatere a Covid-19. Rata de infectare: 3,24 la mie

Adevărul Adevărul,
Sibiul a intrat in scenariul rosu in privinta masurilor de combatere a Covid-19. Rata de infectare: 3,24 la mie

Potrivit datelor transmise, vineri, de Prefectura Sibiu, rata de infectare in municipiul Sibiu a ajuns la 3,24, dupa ce in ultimele 14 zile s-au inregistrat 555 cazuri, in afara focarelor. continuă pe Adevărul

Clujul a intrat in scenariul rosu. Primele masuri luate dupa ce rata de infectare a sarit in oras la 3,36 la mia de locuitori

Incepand de joi, 22 octombrie, masca devine obligatorie la Cluj inclusiv in spatiile publice deschise, iar restaurantele, teatrele si cinematografele se inchid, cu exceptia teraselor.

Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu

Municipiul Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu, dupa ce, in cursul zilei de vineri, a fost depasit indicele de infectare de 3 la mia de locuitori.

inca doua localitati au intrat in scenariul rosu. Politia si Jandarmeria asigura perimetrul

Localitatile Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat, in aceasta dimineata, in carantina. Pe langa obligativitatea purtarii mastii de protectie sau inchiderea scolilor, autoritatile impun si restrictii de circulatie.

CORONAVIRUS |Neamt: Localitatile Tasca si Tarcau, in scenariul rosu

Miercuri dimineata, localitatile Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat in scenariul rosu din cauza cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus. Astfel ca, cetatenilor li se impun mai multe.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu: Rata de infectare cu Covid-19, peste 3 la mia de locuitori

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu, incepand de vineri, dupace rata de infectare cu Covid-19 a trecut de 3 la mia de locuitori. Astfel,toate scolile si gradinitele isi vor desfasura.

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Prefectul de Timis: Este probabil doar o chestiune de ore ca Timisoara sa intre in scenariul rosu Spitalele COVID din oras, ocupate 90%

Este o chestiune de ore pana cand Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa depasirea incidentei de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori, au transmis autoritatile locale. Joi dimineata, indicele de infectare era 2,92 la mia de locuitori. in acelasi timp, spitalele care trateaza pacienti cu coronavirus sunt pline in proportie de 90 la suta.

Timisoara, la un pas sa intre in scenariul rosu. Autoritatile anunta noi restrictii dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Tot mai multe orase mari din Romania sunt pe cale de a intra in scenariul rosu, in conditiile in care numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat. in aceasta situatie se afla si Timisoara care se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )