Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tariceanu, despre propunerea pentru comisar european: Trebuie sa fim mult mai atenti. Mi-e teama ca si propunerea lui Dan Nica sa nu intampine aceeasi situatie

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre propunerea pentru comisar european: Trebuie sa fim mult mai atenti. Mi-e teama ca si propunerea lui Dan Nica sa nu intampine aceeasi situatie

Iderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca Romania trebuie sa fie mult mai atenta cu propunerile pe care le face pentru postul de comisar european si ca vulnerabilitatile s-au intors impotriva noastra. Mi-e teama ca si propunerile sau propunerea pe care a facut-o in persoana lui Dan Nica sa nu intampine aceeasi situatie, a afirmat el, adaugand ca premierul Viorica Dancila nu intelege ca nu te poti pune cu Parlamentul European. continuă pe Adevărul

Dancila: Dan Nica ramane propunerea de comisar european pentru Transporturi

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Dan Nica ramane propunerea de comisar european pentru Transporturi. Stire in curs de.

Dancila il vrea pe Dan Nica: de la acuzat in dosarul Microsoft, la propunere pentru comisar european

Nu au trecut 24 de ore din momentul in care candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa la Bruxelles pana cand Dancila a venit cu alte propuneri indoielnice. Viorica Dancila a prezentat marti doua propuneri pentru functia de comisar european din partea Romaniei, dupa respingerea Rovanei Plumb. Pentru ca nu prea are incredere in alegerile facute .

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Dan Nica propus de Dancila si acceptat de PSD pentru propunerea de comisar european in sedinta CEX

Dan Nica a fost propus comisar de Viorica Dancila in sedinta CEX si a fost acceptat de liderii social democrati. Initial premierul Viorica Dancila a anuntat ca nu va fi luata o decizie cu privire la propunerea unui comisar european in sedinta CEX a PSD. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Lia Olguta Vasilescu l-a propus pe Victor Negrescu insa presedintele PSD a refuzat sa supuna la vot. Nica a obtinut acordul liderilor PSD in sedinta CEX.

Dancila, intrebata despre acuzatiile de coruptie aduse lui Dan Nica: E o persoana respectata si sustinuta - Care este a doua varianta a PSD pentru propunerea de comisar european (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Dan Nica este noua propunere de comisar european. intrebata despre acuzatiile de coruptie ce au planat asupra acestuia, premierul a adus in discutie casele lui Klaus.

Viorica Dancila, despre noua propunere de comisar european: Vreau sa am o discutie cu presedintele ales Comisiei. Trebuie sa fie o persoana care sa aiba credibilitate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv al PSD de marti nu va fi luata o decizie cu privire la noua propunere de comisar european din partea Romaniei. Asta pentru ca sefa PSD vr.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Europarlamentarul PSD Carmen Avram, despre candidatul la postul de comisar european pentru Agricultura: A venit nepregatit la audieri

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a afirmat, miercuri, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3, ca aspirantul pentru postul de comisar european pentru Agricultura, polonezul Janusz Wojciechowski, a venit extrem de.

Rares Bogdan, despre noile propuneri de comisar european: Dancila face tandari imaginea Romaniei! Sunt propuneri facute in bataie de joc!!!

Reactie dura a europarlamentarului PNL Rares Bogdan, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a propus pe Dan Nica si Gabriela Ciot pentru functia de comisar european pentru Transporturi. intr-o postare pe.

Tariceanu, despre comisarul european: Dancila pare ca nu intelege ca nu te poti pune cu PE

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri seara, la Digi 24, referitor la propunerea lui Dan Nica pentru functia de comisar european, ca Viorica Dancila pare ca nu intelege faptul ca nu te poti pune cu Parlamentul European. Liderul ALDE a precizat ca nu poti nominaliza pe cineva care are vulnerabilitati, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )