Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Gherghe, DEZVALUIRE incendiara. Care este NUMELE ADEVARAT din BULETIN?

B1 B1,
Simona Gherghe, DEZVALUIRE incendiara. Care este NUMELE ADEVARAT din BULETIN?

Fosta prezentatoare de la Acces direct, Simona Gherghe, s-a maritat, acum avand alt nume! IMAGINI NECENZURATE CU MIHAELA RADULESCU! PRINSA iN PAT CU UN BARBAT CELEBRU! AMOR NEBUN LA FERMA! Vedeta a. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital: Complet epuizat fizic si psihic de durere. Care este, acum, starea jurnalistului

Clipe grele pentru cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu! Acesta a ajuns pe mana medicilor de la o clinica din Capitala, fiind complet epuizat fizic si psihic de durere. Primele declaratii despre starea lui de sanatate au aparut pe o retea de socializare. Cristian Tudor Popescu, pe mana medicilor Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dezvaluit faptul .

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin .

Care este secretul unei femei care a ajuns la varsta de 107 ani! Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca acesta este secretul ei

O batrana care tocami ce a implinit 107 ani a declaart ca secretul ei este faptul ca nu s-a casatorit niciodata!Louise Signore, nascuta in 1912 in Harlem si-a serbat ziua miercuri alaturi de 100 de.

Care este REALA STARE de sanatate a lui Mihai Constantinescu! Un cunoscut MEDIC spune ceea ce NIMENI n-a indraznit pana acum

Dupa ce s-a tot vehiculat in presa ca starea de sanatate a indragitului artist Mihai Constantinescu ar fi din ce in ce mai precara, medicul Monica Pop, care are o relatie apropiata cu cantaretul si il vi.

Avocatii din cazul Caracal ar fi fost pusi sa semneze acorduri de confidentialitate. Care este motivul

Procurorii DIICOT le-ar fi impus avocatilor implicati in ancheta de la Caracal sa semneze acorduri de confidentialitate, dupa iesirile publice din ultima perioada, care ar fi pus in pericol ancheta, au declarat.

Care este ADN-ul fructului de avocado si de ce e asta important pentru tine

Desi este privit de multi drept mancare pentru hipsteri, fructul de avocado devine din ce in ce mai popular si in tara noastra. Fructul creste in arborele de avocado si, desi istoricul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )