Libnet.ro
UNICEF

07:31

Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

România Liberă România Liberă,
Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta. Unde este cazul, marim premiile, in alte parti facem alte.

Acasa la Simona Halep. Bunicii isi amintesc: Juca tenis de crapau peretii

Simona Halep, de 22 de ani, a copilarit in Constanta, iar verile si le petrecea uneori la bunicii sai, din Stejaru, judetul Tulcea, unde juca tenis pana crapau peretii.

FOTO Acasa la Simona Halep. Bunicii isi amintesc: Juca tenis de crapau peretii

Simona Halep, de 22 de ani, a copilarit in Constanta, iar verile si le petrecea uneori la bunicii sai, din Stejaru, judetul Tulcea, unde juca tenis pana crapau peretii.

Americanii explica ce ar insemna pentru Simona Halep sa castige titlul la Roland Garros

Jurnalistii americani de la USA Today le-au analizat cu lux de amanunte pe cele doua jucatoare care se vor duela pentru suprematie pe zgura pariziana, Maria Sarapova si romanca Simona Halep. Daca va triumfa jucatoarea noastra, ea va bifa cateva borne istorice, ce o vor propulsa in galeria numelor grele din tenisul mondial.

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

Veste EXCELENTA despre Simona Halep. De azi e OFICIAL pe loc 3 in WTA. Cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Simona Halep, oficial locul 3 WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Inainte sportivei romance se afla americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul all time al premiilor din tenis obtinute de sportivii romani

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premilor obtinute in tenis de sportivii romani. De asemenea, premiul Simonei Halep de la Paris este cel mai mare obtinut.

Simona Halep va juca astazi in finala de la Roland Garros, cu Maria Sarapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca astazi la Paris, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de tenis, Roland Garros, in finala cu rusoaica Maria and Sarapova, de la ora 16:00 ora locala).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )