Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul all time al premiilor din tenis obtinute de sportivii romani

B1 B1,
Simona Halep, pe locul doi in clasamentul all time al premiilor din tenis obtinute de sportivii romani

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premilor obtinute in tenis de sportivii romani. De asemenea, premiul Simonei Halep de la Paris este cel mai mare obtinut. continuă pe B1

Simona Halep l-a depasit pe Victor Hanescu in clasamentul banilor obtinuti din tenis de jucatorii romani (a adunat 4,56 milioane de dolari)

Simona Halep, locul 3 WTA, a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premiilor brute obtinute de jucatorii romani de tenis in istorie, sportiva din Constanta intrecandu-l pe Victor Hanescu dupa ce a jucat finala feminina de simplu a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, pe locul 2 in topul tenismenilor romani cu cele mai mari castiguri din premii

Simona Halep, noul numar 3 mondial, a adunat 4,56 milioane dolari numai din premii oferite la turneele de tenis. Ea se afla pe locul al doilea, dupa Andrei Pavel, care a totalizat 5,225 milioane dolari in toata cariera sa.

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova: Romanca a plans la finalul meciului

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova. Romanca a plans la finalul meciului (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep 22 de ani), a urcat, in premiera, pe locul al treilea in clasamentul WTA dat publicita and tii astazi, dupa cea mai buna performan and ta a carierei sale, finala de la Roland Garros, disputata sambata cu rusoaica Maria Sarapova.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

WTA a publicat luni clasamentul actualizat, in care jucatoarea de tenis Simona Halep din Romania a urcat pe locul 3 mondial.

Simona Halep, laudata de presa internationala: Este doar o chestiune de timp pana cand va castiga un titlu de Grand Slam

Chiar daca nu a castigat trofeul Roland Garros, tenismena Simona Halep ramane o campioana a Romaniei. Parcursul ei extraordinar din ultimul an, in care a reusit sa ajunga de pe locul 57 in clasamentul WTA pana pe locul 3, incepand de luni, demonstreaza determinarea si daruirea jucatoarei romance. De aceeasi parere este si presa internationala, care lauda jocul Simonei Halep din finala de la Paris.

10 lucruri de stiut despre finala Halep-Sharapova: Sharapova nu a pierdut niciodata in fata lui Halep; Indiferent ca pierde sau castiga in finala, Simona Halep este locul 3 in ierarhia WTA

Simona Halep s-a calificat, joi, in finala turneului de la Roland Garros, jucatoarea noastra eliminand-o pe Andrea Petkovic 27 WTA, din Germania), dupa o partida care a durat o ora si 30 de minute. n ultimul act al competitiei, Halep o va intalni, sambata, pe Maria Sharapova. WTA Tennis a realizat o lista cu cele mai importante lucruri care trebuie stiute despre finala de sambata de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )