Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, anunt trist pentru romani: S-ar putea sa ma retrag de la New Haven

Antena3 Antena3,
Simona Halep, anunt trist pentru romani: S-ar putea sa ma retrag de la New Haven

Simona Halep a anuntat ca este pe cale sa ia o decizie radicala, cu scurt timp inaintea meciului cu Jelena Jankovici, din semifinalele turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Sportiva noastra a anuntat ca sunt. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Presa americana nu-i da nicio sansa Simonei Halep inaintea semifinalei cu Jelena Jankovici din cadrul turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Jurnalistii americani de la portalul.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6 (7-3); 6-2 Simona, joc de mare clasa in setul secund/ Semifinala cu Jankovic

Simona Halep a castigat clar disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA), scor 7-6 7-3); 6-2, si se califica in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnatii unde o va intalni pe Jelena Jankovic. Vizibil obosita dupa cele doua meciuri anterioare cu Mladenovic si Petkovic, Simona a inceput greu primul set, deplasarea in teren si serviciul fiind punctele slabe. Halep si-a ridicat insa nivelul jocului, a castigat primul set in tie-break, iar in setul secund a etalat un tenis de mare clasa, fara speranta pentru Pavlyuchenkova.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

Simona Halep, despre strategia pregatita pentru meciul cu Jelena Jankovic

Simona Halep se apropie cu pasi repezi de finala de la Cincinnati, iar in penultimul act al turneului o va intalni pe Jelenaa Jankovic, un meci, despre care romanca spune ca va fi unul agresiv.

VIDEO. Simona Halep, SURPRIZA pentru fanii prezenti la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale, organizate la Cincinnati, la initiativa organizatorilor competitiei.

VICTORIE pentru Simona Halep, la Cincinnati. Romanca s-a CALIFICAT in sferturile de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe sportiva germana Andrea Petkovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. Astfel, sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati .

Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Cincinnati dupa un meci de 2 ore si 40 de minute contra nemtoaicei Andrea Petkovic. Aceasta a castigat primul set cu un joc extrem de agresiv din spatele terenului, insa Halep a raspuns cu aceeasi moneda in al doilea, fortand intrarea in decisiv. Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, Halep a facut in cele din urma diferenta si completeaza tabloul sferturilor de finala.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic in optimi la Cincinnati (dupa ora 3:30)

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Cincinnati dupa un meci de aproape trei ore cu Kristina Mladenovic, jucatoare pe care a invins-o pentru prima data in cariera. Astfel, Halep o va infrunta pe Andrea Petkovic din Germania pentru un loc in sferturile de finala.

Simona Halep: A fost foarte greu de jucat impotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a castiga

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, ca meciul cu sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, a fost extrem de greu, apreciind ca a fost .

Simona Halep-Kristina Mladenovic LIVE TEXT. Halep ia primul set, dar il pierde pe al doilea

Simona Halep-Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 3-1Simona continua sa aiba ceva probleme cu piciorul stang. Mladenovic ia al doilea set si relanseaza meciul. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )