Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, anuntul care i-a speriat pe fani, in plina epidemie. Ce mesaj a transmis

Playtech Playtech,
Simona Halep, anuntul care i-a speriat pe fani, in plina epidemie. Ce mesaj a transmis

Simona Halep, decizie de bun-simt dupa declararea pandemiei de Covid-19. Sportiva nu mai are de gand sa se antreneze in aer liber, ci a hotarat sa se autoizoleze la domiciliu. Simona se antreneaza acasa Simona Halep si-a suspendat temporar toate antrenamentele dupa declararea pandemiei de Covid-19, asta in ciuda faptului ca alte tenismene continua sa . continuă pe Playtech

Cum i-a chinuit Simona Halep pe toti antrenorii ei. Campioana rupe tacerea

Simona Halep are multe momente in care se exteriorizeaza si face marturisiri despre oamenii din jurul sau, care i-au influentat cariera. La 28 de ani, campioana rupe tacerea si spune cum i-a chinuit pe toti antrenorii ei. Cum i-a chinuit Simona Halep pe toti antrenorii ei. Campioana rupe tacerea Dubla castigatoare de Grand Slam, la .

Legatura speciala dintre Gica Hagi si Simona Halep. Ce mesaje si-au transmis cei doi dupa ce s-au fotografiat impreuna

Intre Gica Hagi si Simona Halep s-a creat o legatura speciala, cei doi se incurajeaza reciproc de fiecare data. Prima intalnire dintre ei s-a produs in urma cu doua decenii, cand Regele era un nume recunoscut pe plan mondial, iar Simona incepea sa descifreze tainele sportului alb. Legatura speciala dintre Gica Hagi si Simona Halep.

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca bucurestenii pot consuma fara grija apa de la robinet deoarece este potabila si netransmisibila de virus. Edilul a asigurat ca toate arterele rutiere sunt spalate cu clor de operatorii de salubrizare, iar cei de la Apa Nova fac teste zilnice. Masuri speciale se iau si la .

Digi RDS RCS, anuntul care va afecta mii de pensionari! Ce se intampla acum

Mii de pensionari sunt afectati de acest lucru! Ce se intampla si caror decizii luate de RDS&RCS vor trebui sa se conformeze? Digi RDS RCS, anunt pentru mii de persionari Situatia actuala din lume are in vizor in special pe persoanele in varsta, conform Organizatiei Mondiale de Sanatate. Cu toate ca si persoanele tinere sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )