Libnet.ro
UNICEF

20:01

Simona Halep are o intrevedere la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Simona Halep are o intrevedere la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose

Simona Halep are o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse guvernamentale. Simona Halep este insotita de fostii mari tenismeni romani, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Halep a. continuă pe Antena3

Un clasament de pus in rama: Simona Halep are 40 de puncte in fata Muguruzei

Simona Halep este pe locul I, atat in cel general, cat si in cel care conteaza pentru Turneul Campioanelor. Ea are o diferenta totuti mica fata de Garbine Muguruza.

Premierul Mihai Tudose discuta cu ambasadorul Hans Klemm la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ambasadorul Hans Klemm si mai multi congresmeni la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au avut o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Hans Klemm si membri ai Congresului SUA, la Palatul Victoria, pentru o intalnire cu Tudose

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au o intrevedere, astazi, cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse guvernamentale citate de Agerpres.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina 4-1

Invinsa categoric de Daria Kasatkina la Wuhan, in urma cu doar cateva zile, Simona Halep are acum sansa unei revanse in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Surse: Premierul Tudose, intalnire cu noul numar 1 mondial WTA, Simona Halep

Premierul Mihai Tudose a avut o intalnire, luni, la Palatul Victoria cu jucatoarea de tenis Simona Halep, care a devenit numarul 1 mondial, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose: Simona Halep va fi ambasadorul sportului romanesc

Premierul Mihai Tudose a afirmat ca Simona Halep va fi ambasadorul sportului romanesc. Simona Halep este un simbol al Romaniei. Ea ne-a facut onoarea sa accepte sa devina ambasadorul sportului.

Simona Halep, dupa victoria care i-a adus primul loc in ierarhia mondiala: Este un moment special. Azi visul a devenit realitate. Mi-au tremurat picioarele la ultimul punct

Simona Halep a trait sambata cel mai frumos moment al carierei, victoria in fata Jelenei Ostapenko asigurandu-i prima pozitie in clasamentul WTA. Jucatoarea nascuta la Constanta a declarat ca visul sau a devenit realitate, precizand ca a avut emotii la ultimul punct al disputei: Picioarele mi-au tremurat, dar am jucat un punct incredibil. Azi visul a devenit realitate, dupa anii in care am muncit mult si am facut sacrificii, a spus noul lider mondial.

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Beijing: Nu am pierdut eu meciul acesta, Caroline Garcia l-a castigat

Dupa victoria din semifinalele turneului de Beijing 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko) care i-a asigurat prima pozitie in clasamentul WTA, Simona Halep nu a mai fost la capacitate maxima in ultimul act al competitiei. Noul lider mondial a cedat in fata frantuzoaicei Caroline Garcia, precizand ca s-a simtit obosita. Halep a laudat prestatia adversarei sale si a mentionat ca Garcia a fost jucatoarea mai buna. Consider ca ea a castigat meciul, nu l-am pierdut eu, a spus Halep.

Mesajul lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a devenit numarul 1 mondial

Darren Cahill nu a ratat ocazia de a o felicita pe Simona Halep pentru performanta de exceptie obtinuta la Beijing, unde romanca si-a asigurat locul 1 WTA dupa victoria cu 6-2, 6-4 din semifinala cu Jelena Os.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )