Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma, dupa ce a castigat primul set cu 6-0, iar in setul 2 Karolina Pliskova a abandonat partida la scorul de 2-1. Halep a castigat pentru prima data turneul de la Roma. continuă pe Antena3

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce Simona Halep a castigat turneul WTA de la Roma

Cristian Tudor Popescu a comentat, luni, victoria Simonei Halep din finala turneului WTA de la Roma, dupa ce Karolina Pliskova a abandonat in setul 2. Potrivit jurnalistului, Pliskova a avut o stare de sanatate vizibil proasta si nu intelege de ce a mai intrat pe teren.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

Simona Halep a surprins audienta imediat dupa finala castigata la Roma. Cui i-a transmis un mesaj

Simona Halep, numarul doi mondial, a castigat, luni, turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce adversara sa din finala, Karolina Pliskova, a abandonat la scorul de 6-0, 2-1 pentru.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce a invins-o greu pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep, atentionata de un fost lider ATP dupa victoria de la Foro Italico: Titlul de la Roma nu-i va garanta succesul la Paris

Simona Halep si-a completat CV-ul cu inca un titlu, sportiva nascuta la Constanta cucerind trofeul de la Roma. Cu doar cateva zile inainte de startul Roland Garros-ului, Simona este atentionata de un fost lider al ierarhiei ATP sa uite de bucuria succesului de la Foro Italico si sa treaca din nou la munca de jos inainte de debutul Grand Slam-ului de la Paris.

Simona Halep in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep a castigat turneul de la Roma! Karolina Pliskova a abandonat

Simona Halep, numarul doi in clasamentul feminin al tenisului, a castigat, luni, turneul de la Roma.

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

Simona Halep e in sferturile turneului WTA de la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dupa ce a invins-o .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )