Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prima reactie a Simonei Halep dupa castigarea Roland Garros: Am simtit ca nu mai pot respira

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a Simonei Halep dupa castigarea Roland Garros: Am simtit ca nu mai pot respira

Simona Halep a impartasit la cald primele impresii dupa castigarea finalei de la Roland Garros in fata americancei Sloane Stephens. continuă pe Online Sport

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a urcat in semifinale la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci de exceptie cu Angelique Kerber, revenind in prumul set de la 0-4 si castigandu-le pe urmatoarele doua.

VIDEO Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala: Pur si simplu nu am renuntat

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

Declaratie soc dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros

Ion Tiriac a oferit o declaratie socanta dupa primul trofeu de Grand Slam castigat de Simona Halep, la Roland Garros. Simona a facut un meci modest. Are un merit enorm ca a stat cu adversara ei tot.

S-a aflat cine va fi adversara Simonei Halep in finala Roland Garros. Cu cine se va infrunta romanca

Jucatoarea americana de tenis Sloane Stephens 10 WTA) va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a trecut in cea de-a doua semifinala a competitiei, in doua.

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros: O sclipitoare victorie tactica a romancei

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu 6-1, 6-4. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale. Reactie dupa aflarea adversarei

Simona Halep a oferit la cald primele impresii dupa calificarea in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Suma ireala care ii intra in conturi Simonei Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Meciul, pe Suzanne Lenglen ONLINE VIDEO STREAM

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Simona Halep este vazuta drept principala favorita la cucerirea trofeuluide la Roland garros din acest an. Simona Halepeste intr-o forma absolut.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa victoria uriasa a Simonei Halep de la Roland Garros. Este cea mai fericita zi din viata mea. Aceasta fata poate sa fie un model pentru toti tinerii din.

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )