Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep a ajuns la un milion de fani

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a ajuns la un milion de fani

Jucatoarea Simona Halep a atins o cifra rotunda pe reteaua de socializare Facebook in ceea ce priveste numarul de sustinatori. continuă pe Online Sport

Simona Halep are peste 1 milion de fani pe Facebook: Va multumesc de 1 milion de ori!. Topul sportivilor romani cu cele mai multe likeuri

In doar trei luni de cand si-a deschis pagina oficiala de Facebook, Simona Halep a adunat 1. 269 de fani, mai multi decat orice alt sportiv roman.

Simona Halep, numar record de fani pe o retea de socializare

Simona Halep a dat lovitura si pe pagina de socializare. Numarul trei mondial a depasit un milion de fani la doar 3 luni de la lansarea paginii oficiale.

Simona Halep, in cursa pentru jucatoarea lunii octombrie. Unde poate fi votata romanca

Simona Halep, jucatoare care va incheia anul pe a treia pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin, a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie, alaturi de americanca Serena Williams 1 WTA) si nemtoaica Andrea Petkovici 14 WTA).

Simona Halep: Nu stiu cum arata 1 milion de oameni, dar 1 milion de fani cu siguranta suna bine

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a depasit un milion de fani pe Facebook, le-a multumit sustinatorilor ei pentru aceasta performanta, intr-un mesaj postat, miecuri, pe reteaua de socializare. Nu.

Simona Halep le-a multumit celor peste 1 milion fani de pe Facebook

Simona Halep le-a transmis un mesaj celor peste 1 milion de fani pe care ii are pe o retea de socializare.

Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep se afla printre nominalizatele la categoria Jucatoarea lunii octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Locul trei in ierarhia WTA, Simona este laudata pentru performanta de a ajunge in finala Turneului Campioanelor inca de la prima participare.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii octombrie alaturi de Williams si Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Turneul Campioanelor, a fost nominalizata de WTA la titlul de sportiva lunii octombrie, alaturi de castigatoarea competitiei, Serena Williams SUA, 1 WTA), si.

Simona Halep s-a apucat de box (foto)

Aflata intr-o meritata vacanta dupa sezonul foarte bun reusit pe terenul de tenis, jucatoarea Simona Halep experimenteaza senzatii noi si a incercat chiar cateva lovituri la sacul de box intr-o sala de antrenament. Sub mesajul M-am apucat si de box Halep a publicat urmatoarea imagine.

Clasamentul WTA: Simona Halep va incheia anul pe locul trei

Simona Halep va incheia anul 2014 pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6. 292 de puncte. Simona a fost depasita doar de Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2).

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul mondial

Jucatoarea Simona Halep ramane si in aceasta saptamana pe locul trei in clasamentul mondial dat publicitatii de WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )