Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep: Nu stiu cum arata 1 milion de oameni, dar 1 milion de fani cu siguranta suna bine

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Nu stiu cum arata 1 milion de oameni, dar 1 milion de fani cu siguranta suna bine

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a depasit un milion de fani pe Facebook, le-a multumit sustinatorilor ei pentru aceasta performanta, intr-un mesaj postat, miecuri, pe reteaua de socializare. Nu. continuă pe Antena3

Simona Halep a ajuns la un milion de fani

Jucatoarea Simona Halep a atins o cifra rotunda pe reteaua de socializare Facebook in ceea ce priveste numarul de sustinatori.

Simona Halep are peste 1 milion de fani pe Facebook: Va multumesc de 1 milion de ori!. Topul sportivilor romani cu cele mai multe likeuri

In doar trei luni de cand si-a deschis pagina oficiala de Facebook, Simona Halep a adunat 1. 269 de fani, mai multi decat orice alt sportiv roman.

Simona Halep le-a multumit celor peste 1 milion fani de pe Facebook

Simona Halep le-a transmis un mesaj celor peste 1 milion de fani pe care ii are pe o retea de socializare.

Simona Halep, numar record de fani pe o retea de socializare

Simona Halep a dat lovitura si pe pagina de socializare. Numarul trei mondial a depasit un milion de fani la doar 3 luni de la lansarea paginii oficiale.

Simona Halep a terminat sezonul pe locul 3 WTA. Cum arata varful clasamentului mondial la final de an

Simona Halep a incheiat sezonul competitional pe locul 3 inclasamentulWTA, fiind devansata doar de Serena Williams si de Maria Sarapova.

Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep se afla printre nominalizatele la categoria Jucatoarea lunii octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Locul trei in ierarhia WTA, Simona este laudata pentru performanta de a ajunge in finala Turneului Campioanelor inca de la prima participare.

Simona Halep s-a apucat de box (foto)

Aflata intr-o meritata vacanta dupa sezonul foarte bun reusit pe terenul de tenis, jucatoarea Simona Halep experimenteaza senzatii noi si a incercat chiar cateva lovituri la sacul de box intr-o sala de antrenament. Sub mesajul M-am apucat si de box Halep a publicat urmatoarea imagine.

Simona Halep, pe urmele lui Lucian Bute

Simona Halep experimenteaza lucruri noi in vacanta pe care si-a luat. -o la finele sezonului. Dupa ce a participat la o sedinta foto, Halep a mers la sala de box.

Simona Halep, sedinta foto pentru o companie de articole sportive

Simona Halep a lasat tenisul pentru o sedinta foto. Halep a pozat pentru compania de echipamente sportive cu care are un contract de sponsorizare. A pus pozele pe o retea de socializare, iar fanii i-au transmis gandurike lor bune.

Clasamentul WTA: Simona Halep va incheia anul pe locul trei

Simona Halep va incheia anul 2014 pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6. 292 de puncte. Simona a fost depasita doar de Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )