Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep si Darren Cahill, implicati in scandalul dintre Serena Williams si Ion Tiriac

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si Darren Cahill, implicati in scandalul dintre Serena Williams si Ion Tiriac

Ion Tiriac a prvicat o adevarata furtuna cand a declarat ca isi doreste mai mult de la tenisul feminin decat o tipa de 36 de ani si 90 de kilograme. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Mi-ar placea sa fiu ca Serena Williams. Darren este genial

In pregatirea turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac, Simona Halep a acordat un interviu pentru siteul acestei competitii.

Forbes a facut anuntul! Suma consistenta de bani castigata de Simona Halep in primele patru luni ale anului

Simona Halep este pe primul loc in clasamentul mondial al tenisului feminin, iar acest lucru se reflecta si in incasari.

Simona Halep, in continuare lider detasat in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep conduce in continuare detasat in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu peste 1. 200 de puncte avans fata de daneza Caroline Wozniacki, a .

FOTO Senzatie in Herastrau! Cum a fost surprinsa Simona Halep ieri seara

Simona Halep a fost eliminata in sferturi la turneul de la Stuttgart si a revenit acasa pentru a pregati competitia de la Madrid.

Simona Halep, la egalitate cu Dinara Safina: cele mai multe saptamani pe locul unu, fara Grand Slam castigat

Simona Halep a intrat azi in a 26-a saptamana ca lider mondial, egaland-o pe Dinara Safina. Cele doua sunt jucatoarele care au stat cel mai mult pe prima pozitie fara sa castige un Grand Slam.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

Laude pentru Simona Halep: A invatat sa pozeze ca un adevarat model

Simona Halep a acceptat sa participe la o sedinta foto pentru celebra revista de moda Elle. gestul sa fiind salutat de presa internationala.

Care este jucatoarea pe care Simona Halep nu o scapa din ochi pe retelele sociale

Simona Halep a dezvaluit care este rivala din circuitul feminin de tenis pe care nu o scapa din ochi pe retelele sociale.

Nu-mi puteam tine picioarele pe teren! Simona Halep a dezvaluit ce probleme a avut la turneul de la Stuttgart

Simona Halep a parasit turneul de la Stuttgart in faza sferturilor de finala, unde a fost eliminata de Coco Vanderweghe.

VIDEO Imagini in premiera cu Simona Halep. Cate tinute a schimbat in ultimul pictorial

Simona Halep a pozat pentru revista Elle, care a publicat pe retelele sociale un filmulet de la realizarea acestui pictorial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )