Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep, despre pandemia de coronavirus: Nu am iesit deloc. Este dificil sa stau atat fara tenis

Antena3 Antena3,
Simona Halep, despre pandemia de coronavirus: Nu am iesit deloc. Este dificil sa stau atat fara tenis

Simona Halep spune ca aceasta este cea mai grea perioada din cariera sa: Este dificil sa stau atat fara tenis. continuă pe Antena3

Simona Halep despre situatia din Romania: Este de speriat

Intr-un interviu acordat postului american CNN jucatoarea Simona Halep a vorbit despre cum se vede pandemia de coronavirus din Romania.

Traian Basescu despre pandemia de coronavirus: Fiecare stat UE a gestionat criza cum l-a dus capul, dezordonat Nimic nu va mai fi ca inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1TV ca nimic nu va mai fi la fel dupa pandemia de coronavirus. Traian Basescu mai spune ca toate statele europene inclusiv Romania au actionat prost, dezordonat si cu intarziere.

Simona Halep a vorbit la CNN despre cum vede izolarea din Romania si cand spera sa revina pe terenul de tenis

Simona Halep a stat de vorba cu jurnalistii de la CNN, campioana de la Wimbledon atingand subiecte precum izolarea din Romania sau momentul cand s-ar putea reveni pe terenul de joc.

Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna!

Simona Halep, locul 2 WTA, se afla in autoizolare de mai bine de o luna. Campioana noastra a marturisit ce face din cand in cand. Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna! Criza sanitara a dus la unele masuri la care multi dintre noi nu s-ar .

Simona Halep, rugata sa-i transmita La multi ani unei fete din Anglia, care iubeste tenisul

Un barbat din Anglia a rugat-o pe Simona Halep sa ii ureze fetei sale La multi ani. Barbatul a postat pe retelele de socializare si doua clipuri video cu fetita in timp ce joaca tenis. Trevor Marshall i-a cerut aceeasi favoare si lui Andy Murray, potrivit Mediafax.

Sport News: Simona Halep si Petra Kvitova se opun planurilor lui Rafael Nadal si Novak Djokovic

Circuitele de tenis sunt suspendate pentru o perioada nedefinita si lunga pauza se va prelungi inca luni bune pana va reveni tenisul. Exista insa posibilitatea de a se juca cu tribunele goale in scurt timp. Dar Simona Halep si Petra Kvitova se opun ideii de a juca fara prezenta fanilor.

Urari de la locul 2 mondial in tenisul feminin. Simona Halep, rugata sa felicite o fana din Anglia, de ziua ei

Pe fondul pandemiei de coronavirus, circuitele WTA si ATP au fost suspendate pana la data de 7 iunie. Astfel, ierarhiile ATP si WTA vor fi inghetate pe perioada suspendarii meciurilor, fapt ce inseamna ca.

Simona Halep sustine fuziunea circuitelor profesioniste de tenis

Fosta lidera mondiala a tenisului feminin este de acord cu propunerea lui Roger Federer.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )