Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

B1 B1,
Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

Simona Halep a vorbit despre meciul castigat joi, in turul al doilea la Wimbledon. Ea spune ca, din cauza ierbii, are dureri in tot corpul si recunoaste ca se gandeste ca poate castiga titlul. Cu toate . continuă pe B1

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

Calcule: Cum isi poate apara Simona Halep primul loc WTA la Wimbledon

Simona Halep abordeaza turneul de la Wimbledon din postura de lidera a ierarhiei mondiale, dar poate pierde aceasta pozitie in functie de jocul rezultatelor.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Wimbledon cu o revenire de senzatie

Lidera mondiala Simona Halep a castigat in doua seturi disputa cu Saisai Zheng din turul 2 la Wimbledon, dupa ce a fost condusa in primul set.

Simona Halep, victorie fara emotii la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe japoneza.

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng!

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126.

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng! (VIDEO)

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126.

Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat miercuri in turul al treilea la Wimbledon. Jucatoarea noastra a invins-o pe Katie Swan, din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiara.

Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

Simona Halep, primele declaratii dupa meciul din turul I de la Wimbledon. Ce spune romanca de marile surprize de pe sfertul ei de tablou

Simona Halep s-a aratat, marti, foarte bucuroasa de faptul ca a reusit calificarea in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, subliniind ca nu e usor sa te impui in primul meci jucat dupa castigarea un.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )