Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

B1 B1,
Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat miercuri in turul al treilea la Wimbledon. Jucatoarea noastra a invins-o pe Katie Swan, din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiara. continuă pe B1

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d.

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, calificare muncita n turul doi; Gabriela Ruse, eliminata de Radwanska dupa ce a ratat sase mingi de meci

A pierdut primul set in tiebreak, dar nu a renuntat la lupta, iar victoria i-a revenit dupa un meci de o ora si 55 de minute. Mihaela Buzarnescu este in turul doi la Wimbledon, dupa ce a trecut de Aryna Sabalenka 32 WTA). Drama zilei a venit, din pacate, de pe terenul unde a evoluat Elena Gabriela Ruse: jucatoarea noastra a avut sase mingi de meci cu Agnieszka Radwanska, insa a pierdut dupa un meci maraton de doua ore si 40 de minute.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Mihaela Buzarnescu a trecut de Arina Sabalenka din Belarus, locul.

Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Wimbledon 2018. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, la prima sa participare, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, miercuri, dupa ce a dispus cu 6-0,.

LIVE Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea in turul doi la Wimbledon

Sorana Cirstea revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul 2 la Wimbledon contra rusoaicei Evghenia Rodina. De la aceeasi ora 13:30 evolueaza si Mihaela Buzarnescu impotriva revelatiei britanice Katie Swan, cea care a eliminat-o in runda inaugurala pe Irina Begu.

Mihaela Buzarnescu ajunge in turul 3 la Wimbledon. Sorana Cirstea, eliminata!

Aflata la prima participare din cariera la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in turul al 3-lea, dupa o victorie in doua seturi la Katie Swan, cea care o eliminase in runda inaugurala, surprinzator, pe Irina Begu. Intr-o alta partida din turul 2, Sorana Cirstea a fost invinsa de Evghenia Rodina, jucatoare din afara topului 100, dupa ce a avut un set in fata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )