Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep, probleme de sanatate! Anunt ingrijorator, dupa victoria de la Madrid

Playtech Playtech,
Simona Halep, probleme de sanatate! Anunt ingrijorator, dupa victoria de la Madrid

Simona Halep continua sa faca meciuri senzationale la Madrid, chiar daca are probleme de sanatate. Constanteanca s-a calificat in semifinalele turneului din capitala Spaniei, dar nu este la capacitate maxima din cauza unei raceli. Sportiva noastra a invins-o pe Ashleigh Barty in sferturile de finala, cu scorul de 7-5, 7-5 si o va intalni in [] . continuă pe Playtech

Halep, chinuita de probleme de sanatate: Sunt departe de titlu la Madrid. Anunt ingrijorator dupa victoria cu Barty

Pe teren, Simona Halep pare a fi imbatabila in acest moment, insa, dupa spusele sale, problemele ei medicale ii dau bataie de cap in continuare.

Simona Halep defileaza la Madrid. Romanca e in optimi dupa ce a ciuruit-o pe Johanna Konta. Cine va fi urmatoarea adversara

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat marti in optimile de finalaale turneului de la Madrid, dupa o victorie facila impotriva britanicei Johannei Konta locul 46 WTA). Romanca a castigat in doua.

Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Victoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Viktoria Kuzmova, o sportiva care nu si-a putut pune in evidenta loviturile in forta contra numarului trei mondial. Halep a reusit un meci aproape de perfectiune, victoria venind dupa 45 de minute 6-0, 6-0). Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita, a precizat Halep.

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare.

Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Viktoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Viktoria Kuzmova, o sportiva care nu si-a putut pune in evidenta loviturile in forta contra numarului trei mondial. Halep a reusit un meci aproape de perfectiune, victoria venind dupa 45 de minute 6-0, 6-0). Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita, a precizat Halep.

Simona Halep, dupa victoria cu Johanna Konta: Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei

Simona Halep s-a calificat marti in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-5, 6-1, in fata jucatoarei Johanna Konta 41 WTA). Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei. incerc sa fiu calma, increzatoare, a precizat numarul trei mondial.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Madrid. Reactia romancei dupa meciul cu Barty

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, pentru care s-au pus in joc premii in valoare de peste 7 milioane de euro. Simona a invins-o in sferturi pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-5, 7-5. Victoria din meciul cu Barty i-a asigurat romancei pozitia a doua in clasamentul WTA, incepand de luni.

Halep e infiorator de buna pe zgura: Prima declaratie data dupa victoria cu Konta arata forta ei pe aceasta suprafata

Simona Halep 3 WTA) a fost de neoprit pe zgura in 2018, cand a si devenit campioana la French Open, iar acum pare a fi in forma maxima si neafectata de faptul ca are cele mai multe puncte de aparat in aceasta perioada a sezonului.

Cum arata statistica meciului dintre Simona Halep si Viktoria Kuzmova

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Madrid WTA), dupa o victorie cu 6-0, 6-0 in fata slovacei Viktoria Kuzmova.

Simona Halep, calificare entuziasmanta in sferturile de finala de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale de 7. 128 dolari, miercuri, dupa o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )