Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iga Swiatek, prima declaratie dupa ce a spulberat-o pe Simona Halep. Ce a surprins-o pe jucatoarea din Polonia

Adevărul Adevărul,
Iga Swiatek, prima declaratie dupa ce a spulberat-o pe Simona Halep. Ce a surprins-o pe jucatoarea din Polonia

Simona Halep 2 WTA si cap de serie numarul 1) a fost eliminata, duminica, de poloneza Iga Swiatek 54 WTA) in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Iga Swiatek, victorie categorica in fata Simonei Halep: Ce a avut in minte poloneza pe durata partidei

Iga Swiatek a furnizat cea mai mare surpriza de pe tabloul feminin de simplu de la Paris, poloneza eliminand-o in optimi pe Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei. La finalul duelului, Iga a spus ce a avut in minte pe durata partidei.

Iga Swiatek, declaratie inedita despre meciul cu Simona Halep din optimile de la Roland Garros Anul trecut, romanca o spulbera in aceeasi faza a turneului

Simona Halep si-a confirmat statutul in turul III de la French Open si a spulberat-o pe Amanda Anisimova, careia i-a cedat un singur game in cele 56 de minute petrecute pe terenul de joc. Fara sa fi.

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face .

VIDEO Roland Garros: Simona Halep, eliminata in optimi - Recital ofensiv marca Iga Swiatek (6-1, 6-2)

Timp de o ora si 8 minute, Iga Swiatek a pus in aplicare planul: nu o lasa pe Simona sa respire. Tabela vorbeste de la sine despre reusita polonezei, Simona Halep bifand doar trei game-uri 6-1, 6-2). Halep paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa o partida in care nu a avut nici macar o sansa de break.

Simona Halep, primele cuvinte dupa eliminarea de la Roland Garros - Ce va urma pentru ea in 2020

Simona Halep a vorbit la finalul partidei cu Iga Swiatek despre eliminarea de la Roland Garros, numarul doi WTA precizand ce nu a mers contra polonezei. De asemenea, Simona a dezvaluit si care sunt planurile pentru 2020.

Simona Halep, eliminata in optimile de finala ale French Open, cu Iga Swiatek

Simona Halep, numarul 2 WTA,a fost invinsa, duminica, scor 6-1, 6-2, de Iga Swiatek, locul 54 WTA, in turneul de la Roland Garros. Cu 17-4 lovituri castigatoare,polonezaa fost jucatoarea.

LIVE Simona Halep - Iga Swiatek in optimi la Roland Garros (duminica, 12:00)

Duminica de la ora 12:00 transmitem live text meciul Simona Halep - Iga Swiatek din optimle de finala ale turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Iga Swiatek

Organizatorii de la Roland Garros au facut public programul zilei de duminica 4 octombrie), Simona Halep si Iga Swiatek duelandu-se pentru calificarea in sferturile ultimului Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )