Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep, elogiata in presa internationala dupa victoria de la Doha

Antena3 Antena3,
Simona Halep, elogiata in presa internationala dupa victoria de la Doha

Succesul Simonei Halep nu a ramas fara ecou in presa din strainatate. Romanca nu numai ca a urcat pe locul 9 in ierarhia mondiala, dar este apreciata de presa straina pentru cea mai importanta victorie a. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat turneul de la Doha si un cec de 440.000 de dolari

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar). Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe.

Simona Halep, dupa victoria de la Doha: Este cel mai mare turneu pe care l-am castigat

Victoria in turneul de la Doha este cea mai mare a carierei, considera Simona Halep, care, duminica, a obtinut cel de-al saptelea succes consecutiv intr-o finala WTA. Ma simt foarte, foarte bine acum. Sunt.

LIVETEXT Simona Halep lupta sa devina printesa Qatarului. Angelique Kerber ii sta in cale la Doha

Simona Halep va juca finala de la Doha impotriva Angeliquei Kerber din Germania. Daca se va impune in Qatar, romanca va mai urca un loc in clasamentul WTA. Urmariti pe www. adevarul. ro, in format livetext, confruntarea dintre Halep si Kerber.

FOTO Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Simona Halep a avut nevoie de doar o ora si sase minute pentru a se impune in finala jucata cu nemtoaica Angelique Kerber, la Doha. Romanca a castigat cu scorul de 6-2, 6-3, acesta fiind primul turneu WTA adjudecat de jucatoarea noastra in 2014.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Simona Halep s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar). Romanca a invins-o, scor 6-2, 6-0, pe italianca Sara Errani, locul 7 WTA. Halep a avut nevoie doar de 53 de.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar). Halep a avut nevoie doar de 53 de minute pentru.

Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al saptelea sau succes in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sau succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, .

Simona Halep a castigat turneul de tenis din Qatar

Simona Halep a continuat evolutiile excelente la Doha si s-a impus in finala turneului dotat cu premii de peste 2 milioane de dolari. Halep, cap de serie numarul sapte, a invins-o in ultimul act pe nemtoaica.

Presa internationala, la picioarele Simonei Halep: Un mic demon, evolueaza in viteza a cincea. Si-a confirmat clasa printr-o victorie zdrobitoare asupra lui Kerber

A castigat la Doha cel de-al saptelea turneu din cariera, iar victoria a propulsat-o pe locul 9 in ierarhia WTA cea mai buna clasare din cariera). A fost un mic demon, evolueaza in viteaza a cincea. Si-a confirmat clasa print-o victorie zdrobitoare asupra lui Kerber, noteaza presa internationala despre Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )