Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: Este cel mai bun meci din viata mea!.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep: Este cel mai bun meci din viata mea!.

Este cel mai bun meci din viata mea. In acest moment, am mai multa incredere in mine si sunt mai agresiva pe teren. Cred in mine, joc cu placere, traiesc o perioada incredibila, a declarat jucatoarea romana de tenis Simona Halep, spusele sale fiind redate de agentiile internationale de presa, intre care si France Presse, care ii dedica inclusiv comentariul zilei de la US Open, sub titlul Kvitova, invinsa sever, Halep isi continua zborul. Intr-un duel in sens unic, romanca Halep nr. continuă pe România Liberă

Simona Halep: A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100

Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100, a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

AFP: Simona Halep isi continua zborul

Este cel mai bun meci din viata mea. in acest moment, am mai multa incredere in mine si sunt mai agresiva pe teren. Cred in mine, joc cu placere, traiesc o perioada incredibila, a declarat jucatoarea.

Anda Adam a fost votata drept artistul cu cel mai bun show la Media Music Awards

Anda Adam a fost desemnata, in urma unui sondaj online, drept artistul cu cel mai bun show realizat in cadrul editiei de anul trecut a galei de premii Media Music Awards. Continue reading .

Simona are culoar spre semifinalele US Open: Joc cel mai bun tenis din cariera

Simona Halep o va intalni maine pe Flavia Pennetta, in optimile de finala ale US Open. Constanteanca s-a declarat incantata de succesul cu Maria Kirilenko, scor 6-1, 6-0.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

Cel mai puternic stat din UE: Este exclusa o astfel de miscare in Siria

Ministrul german al afacerilor externe, Guido Westerwelle, a exclus o participare germana la o interventie militara in Siria, intr-un interviu pentru presa din care au fost difuzate cateva extrase vineri,.

Kim Jong-Un si-a OMORAT fosta iubita. Gestul SOCANT care l-a facut pe dictatorul corean cel mai TEMUT om din lume

Dupa ce apele pareau ca s-au mai linistit in Coreea de Nord, unul din cele mai importante ziare din Coreea de Sud arunca bomba: in urma cu 9 zile, dictatorul comunist Kim Jong-Un si-a executat fosta iubita,.

Ea este cea mai buna cantareata din Romania, in viziunea lui Connect-R!

Connect-R considera ca cea mai buna voce feminina din Romania nu este Andra, Monica Anghel sau Ellie White, cum ar crede multi, ci RaluK, colega de scena a lui DJ Sava. Continue reading .

Somajul, la cel mai inalt nivel din ultimul an: Peste 38.000 de romani si-au pierdut locul de munca in perioada iulie 2012 - iulie 2013

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost estimata la 7,5%, aflandu-se la acelasi nivel cu luna anterioara si in crestere cu 0,5 puncte procentuale fata de nivelul inregistrat in luna iulie 2012,.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )