Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a facut Parisul taram romanesc: Imagini emotionante cu Imnul Romaniei cantat la unison pe arena centrala de la Roland Garros (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep a facut Parisul taram romanesc: Imagini emotionante cu Imnul Romaniei cantat la unison pe arena centrala de la Roland Garros (VIDEO)

Momente incredibile sambata la Paris! Imediat cum Simona Halep a ridicat trofeul Roland Garros deasupra caputului, imnul Romaniei a inceput sa rasune din boxe si din glasurile a zeci de romani prezenti pe. continuă pe B1

Hagi, fermecat de Halep: Cum a facut Regele fotbalului romanesc o plecaciune in fata reginei tenisului

Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni care au sutinut cariera Simonei Halep, atunci cand aceasta era o fetita la inceput de drum. Acum, fostul international savureaza performantele Simonei la nivel mondial.

Ce spunea Celentano din Las Fierbinti despre Simona Halep si urmaritorii sai: CTP e mai rau ca Mircea Badea... (VIDEO)

Simona Halep a facut istorie sambata pentru tenisul romanesc, castigand trofeul de campiona de la Roland Garros. in acest context, reamintim un discurs magistral al personajului Celentano din serialul Las.

VIDEO Momente emotionante pe Philippe Chatrier - Simona Halep, trofeul si imnul Romniei

Dupa patru finale de Grand Slam pierdute, Simona Halep si-a indeplinit astazi visul: a triumfat la Roland Garros, dupa o victorie entuziamanta cu Sloane Stephens 10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1. Emotiile au atins cele mai inalte cote pe Philippe-Chatrier atunci cand a rasunat imnul Romaniei.

FOTO Imagini unice: Simona Halep, in vestiarul de la Roland Garros alaturi de trofeul mult visat

Simona Halep a declarat, sambata seara, la Pro TV, ca a obtinut cu multa munca trofeul de la Roland Garros, dar toate sacrificiile s-au uitat dupa ce s-a impus la French Open.

FOTOGALERIE Simona Halep, regina la Paris. Imaginile unei finale de poveste

Dupa trei finale pierdute, Simona Halep si-a indeplinit visul la Roland Garros. A castigat primul sau titlu de Grand Slam dupa o finala de poveste cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Dupa 40 de ani, imnul Romaniei a rasunat din nou la Roland Garros, acolo unde Virginia Ruzici a cucerit trofeul in 1978. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai frumoase imagini ale finalei de la Paris.

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO si VIDEO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Performanta remarcabila! Doar cinci jucatoare au mai reusit ce a facut Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep este campioana la Roland Garros si scrie istorie in tenisul mondial, dupa acest succes obsinut in fata americancei Sloane Stephens.

FOTO Ce a facut Simona Halep cu o zi inaintea marii finale pentru a scapa de emotii

Finala Roland Garros dintre Simona Halep si Sloane Stephens se joaca azi, de la ora 16. 00, in direct pe EuroSport si Pro TV.

FOTO Ce a facut Simona Halep dupa calificarea in a treia finala la Roland Garros. Unde a plecat de la arenele de tenis din capitala Frantei

Simona Halep mai are nevoie de o victorie pentru a-si indeplini visul de a castiga primul Gran Slam din cariera ei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )