Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e gata sa moara pe teren pana sa castige. E genetic - Virginia Ruzici

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep e gata sa moara pe teren pana sa castige. E genetic - Virginia Ruzici

Managerul Simonei Halep, fosta tenismena Virginia Ruzici, a declarat dupa meci pentru Europa FM ca victoria de astazi se datoreaza in primul rand determinarii Simonei Halep. continuă pe Hotnews

SONDAJ Va reusi Simona Halep de aceasta data sa mearga pana la capat la Australian Open?

Dupa o calificare en-fanfare in sferturile de la Australian Open, Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta de la Antipozi reusita in 2014 si 2015). Jocul solid al Simonei din meciul cu Naomi Osaka ne face sa ne gandim mult mai departe in competitie - crezi ca va reusi Halep sa cucereasca primul Grand Slam din cariera?Participa in text la sondajul HotNews. ro.

VIDEO Caroline Wozniacki, victorie categorica in ultima partida cu Simona Halep - Ce s-a schimbat de la Turneul Campioanelor si pana astazi si de ce ar putea sa fie mai dificil meciul decat cel cu Kerber

Pe 25 octombrie 2017 a avut loc ultima intalnire directa dintre Simona si Caroline, intr-un meci din faza grupelor de la Turneul Campioanelor. Daneza a castigat de-o maniera categorica, Wozniacki cedand doar doua game-uri 6-0, 6-2). Atunci, Halep nu a prins o zi prea buna: a intrat in jocul de uzura al adversarei, nu si-a asumat riscuri, a servit destul de rau si a cedat dupa doar 63 de minute. Ce s-a schimbat de atunci si pana la finala de la Australian Open?.

Adevarul Live, ora 14.00: Ce sanse are Simona Halep sa castige primul Grand Slam al carierei la Melbourne

Simona Halep va juca maine dimineata in sferturile de finala ale Australian Open impotriva Karolinei Pliskova, din Cehia.

VIDEO Simona Halep - Angelique Kerber, la Australian Open: Reactiile antrenorului Darren Cahill cand Simona era nervoasa si vocifera pe teren

Simona Halep a avut nevoie de 2 ore si 20 de minute sa treaca de Angelique Kerber in semifinala de la Autostralian Open, iar setul decisiv a testat puternic nervii ambelor jucatoare. Halep a avut cateva momente in care a vociferat pe teren sau a strigat spre loja sa unde se afla si antrenorul Darren Cahill. La randul sau, antrenorul australian i-a facut mai multe semne Simonei, indemnand-o sa se concentreze si sa strige mai putin.

Simona Halep, record pentru ea si Romania la Australian Open

Simona Halep a jucat semifinala de la Australian Open cuAngelique Kerber. Meciul a inceput la ora 7 dimineata ora Romaniei) si Simona Halep a reusit sa castige, desi nu fara emotii. Simona Halep a reusit atat pentru ea, cat si pentru tenisul romanesc o premiera. E primul om din tenisul local care ajunge in finala [].

SONDAJ Va castiga Simona Halep Australian Open, primul Grand Slam din cariera?

Sambata, Simona Halep va juca a treia finala de Grand Slam din cariera, dupa cele pierdute anii trecuti. Prezenta istorica din finala de la Australian Open ii va da atat sansa de a castiga un mare turneu, cat si pe cea de a-si pastra locul 1 in clasament, in fata adversarei Caroline Wozniacki. Participa la sondajul HotNews. ro: Va reusi Halep sa castige, in Australia, primul Grand Slam din cariera sa?.

S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova. Cand intra pe teren liderul WTA pentru un loc in semifinalele Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova vor juca in sferturile de finala ale Australian Open, partida lor fiind programata maine.

Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber. Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber.

Ce masini prefera Simona Halep

Simona Halep, cea mai buna tenismena din lume si numarul 1 WTA la ora actuala, este extrem de pasionata de automobile. Asemenea evolutiei din teren, Halep are in garaj numai masini premium de sute de mii de euro. Cu o avere de peste 20 de milioane de dolari castigati din tenis si alte cateva milioane [].

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )