Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep, invinsa de Elina Svitolina

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, invinsa de Elina Svitolina

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svi. continuă pe România Liberă

LIVE Simona Halep contra Elina Svitolina la Turneul Campioanelor (12:30)

Simona Halep revine pe teren la Shenzhen, miercuri, de la ora 12:30, pentru meciul cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, invinsa in doua seturi de Svitolina - Maratonista Elina este in semifinale

Peretele Elina - Programata parca sa returneze aproape tot, Svitolina a avut de partea ei o defensiva incredibila lucru cunoscut deja) si o prospetime fizica care a ajutat-o in momentele importante. Simona Halep a luptat, a incercat sa intoarca soarta partidei, dar raspunsurile au venit greu in fata unei adversare de un asemenea nivel. A fost 7-5, 6-3 pentru Svitolina, sportiva din Ucraina obtinand calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina

Organizatorii Turneului Campioanelor de la Shenzhen au anunta ora de disputare a meciului dintre Simona Halep si Elina Svitolina, jucatoarele care au debutat cu victorii in Grupa Violeta.

Simona Halep se recunoaste invinsa de Elina Svitolina

In al doilea meci din Grupa Violet la Turneul Campioanelor, jucatoarea Simona Halep a fost invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, detinatoarea trofeului.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Turneul Campioanelor, in fata Elinei Svitolina

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de ucraineanca Elina Svitolina cu 7-5, 6-3, miercuri, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

Simona Halep - Elina Svitolina |Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube. Simona, amenintata de Svitolina

Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO Digisport online video stream youtube este al doilea meci pe care Simona Halep il disputa in Grupa Violet, dupa debutul furtunos contra Biancai Andre.

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video la Turneul Campioanelor. Meci crucial pentru Simona

Simona Halep - Elina Svitolina Online Stream Live Video Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a aratat convinsa ca se va putea reface dupa meciul foarte greu cu Bianca Andreescu, pe care l-a castigat luni.

DigiSport: Ce a spus CTP, dupa partida Simona Halep - Elina Svitolina. Motivul pentru care a pierdut sportiva noastra

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina, dupa o partida de tenis de inalt nivel. Campioana en-titre si-a asigurat calificarea in semifinale dupa al doilea succes la rand. Jucatoarea din Ucraina si-a luat astfel revansa dupa doua infrangeri suferite in 2019 in fata romancei.

Duel de cinci stele pentru Simona Halep, in urmatoarea partida de la Turneul Campioanelor: Sportiva noastra isi disputa sefia Grupei Violet cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului

Simona Halep o va infrunta, miercuri, la ora 12. 30, pe ucraineana Elina Svitolina, pentru sefia Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, in conditiile in care ambele tenismene au debutat perfect la Shenzen,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )