Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, jucatoarea cu cei mai multi bani cstigati din tenis n 2018 n circuitul WTA

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, jucatoarea cu cei mai multi bani cstigati din tenis n 2018 n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA), 7,4 milioane dolari. continuă pe Hotnews

Surse: Circa 10.000 de bugetari urmeaza sa fie concediati. Cei mai multi din ANAF, Parlament si de la ministere

Circa 10. 000 de bugetari ar urma sa fie disponibilizati la finele acestui an sau la inceputul lui 2019 pentru a se economisi bani la buget. Cei mai multi oameni ar urma sa plece din ANAF, de la Palatul.

Depasita la castiguri! Cine este jucatoarea de tenis care a incasat in 2018 mai multi bani decat Simona Halep

Simona Halep a avut cel mai bun an din cariera ei, si este lider mondial WTA, dar cu toate acestea nu este si jucatoarea cu cei mai multi bani incasati.

Simona Halep e pe primul loc si in TOPUL CASTIGURILOR din tenis in 2018: Suma RECORD pe care a obtinut-o

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA):.

VESTE BOMBA pentru romani: GUVERNUL a anuntat oficial cine va primi mai multi bani si cui i se va taia pensia! Vezi daca esti pe lista

Salariul minim va creste incepand cu 1 decembrie la 2. 050, iarodata cu 1 ianuarie va ajunge la 2. 080 si 2. 350 pentru cei cu studii superioare, a spus ministrul Muncii. Nu este niciun blocaj, noi am avut.

Cei mai multi pensionari au solicitat bilete de tratament in statiuni de pe litoral

Multi solicita, putini primesc. Este vorba despre pensionarii buzoieni care doresc bilete de tratament in statiuni balneoclimaterice, prin Casa de Pensii. in acest an, au fost inregistrate peste 7. 000 de solicitari, insa doar 4. 500 dintre pensionari au primit bilete de tratament. Ca in fiecare an, cele mai multe cereri au fost pentru lunile de vara iar statiunile preferate au fost cele de pe litoral.

WTA: Simona Halep, saptamna 53 n postura de lider mondial

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 53 in postura de lider mondial, jucatoarea noastra avand un avans de 1. 046 de puncte fata de Angelique Kerber, urmatoarea clasata. Romania are sase sportive in TOP 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Niculescu si Cirstea.

DARREN CAHILL, anunt surpriza despre relatia cu SIMONA HALEP: il face fericit in fiecare dimineata

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a avut doar cuvinte de lauda pentru romanca. El a precizat ca Simona ii face zilele mai frumoase. Simt ca am avut un loc de munca de vis in ultimii trei ani datorita.

Simona Halep a primit Crucea Sfantului Andrei (video)

Intr-o ceremonie care a avut loc la Arhiepiscopia Tomisului, Simona Halep a primit Crucea Sfantului Andrei, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor, din mana Inalt Prea Sfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius din Constanta. Ce distinctie a primit cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep a fost in aceasta dimineata la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o distinctie importanta.

Darren Cahill: Simt ca am avut un loc de munca de vis n ultimii trei ani datorita persoanei cu care lucrez. Simona Halep este o profesionista desavrsita

Sezonul 2018 a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial ratand prezenta la Turneul Campioanelor din cauza herniei de disc de care sufera. Aflat in vacanta, Darren Cahill a vorbit pentru WTA Insider despre cum s-au vazut ultimele sezoane, antrenorul australian fiind de parere ca are un loc de munca de vis, iar asta datorita Simonei Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )