Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cei mai multi pensionari au solicitat bilete de tratament in statiuni de pe litoral

Adevărul Adevărul,
Cei mai multi pensionari au solicitat bilete de tratament in statiuni de pe litoral

Multi solicita, putini primesc. Este vorba despre pensionarii buzoieni care doresc bilete de tratament in statiuni balneoclimaterice, prin Casa de Pensii. in acest an, au fost inregistrate peste 7. 000 de solicitari, insa doar 4. 500 dintre pensionari au primit bilete de tratament. Ca in fiecare an, cele mai multe cereri au fost pentru lunile de vara iar statiunile preferate au fost cele de pe litoral. continuă pe Adevărul

Surse: Circa 10.000 de bugetari urmeaza sa fie concediati. Cei mai multi din ANAF, Parlament si de la ministere

Circa 10. 000 de bugetari ar urma sa fie disponibilizati la finele acestui an sau la inceputul lui 2019 pentru a se economisi bani la buget. Cei mai multi oameni ar urma sa plece din ANAF, de la Palatul.

Simona Halep, jucatoarea cu cei mai multi bani cstigati din tenis n 2018 n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA), 7,4 milioane dolari.

Romania - tara copiilor cu parintii in alta tara. in Suceava sunt cei mai multi copii care au ramas in grija altora. Cum ii afecteaza asta

Aproape 100. 000 de copii romani traiesc fara unul dintre parinti, efectele negative ale migratiei masive din ultimii ani lasand urme adanci asupra dezvoltarii emotionale si sociale a micutilor: sunt depresivi, dezinteresati de scoala si la risc sa consume droguri sau alcool de la varste fragede.

SOC in lumea fotbalului: Unul dintre cei mai buni atacanti, CONDAMNAT la iNCHISOARE, dupa ce i-a mutat falca din loc unui taximetrist (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti atacanti europeni a fost condamnat la inchisoare! Nicklas Bendtner 30 de ani), care evolueaza in prezent la Rosenborg, a primit o pedeapsa de 50 de zile de inchisoare, dupa un.

INTERVIU Jon Kalman Stefansson, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani: Ma gandesc ca, daca Dumnezeu exista, el trebuie sa fie poet

Scriitorul islandez Jon Kalman Stefansson este unul dintre cei mai cunoscuti si mai originali scriitori contemporani. in literatura, a inceput ca poet, insa implinirea ca scriitor si-a gasit-o pe taramul prozei in care si-a infipt sinele ajutandu-se de limbajul poetic.

VESTE BOMBA pentru romani: GUVERNUL a anuntat oficial cine va primi mai multi bani si cui i se va taia pensia! Vezi daca esti pe lista

Salariul minim va creste incepand cu 1 decembrie la 2. 050, iarodata cu 1 ianuarie va ajunge la 2. 080 si 2. 350 pentru cei cu studii superioare, a spus ministrul Muncii. Nu este niciun blocaj, noi am avut.

Depasita la castiguri! Cine este jucatoarea de tenis care a incasat in 2018 mai multi bani decat Simona Halep

Simona Halep a avut cel mai bun an din cariera ei, si este lider mondial WTA, dar cu toate acestea nu este si jucatoarea cu cei mai multi bani incasati.

Cum au fost inselati mai multi romani de 180.000 de lei prin anunturi de mica publicitate

Doi barbati in varsta de 20, respectiv 26 de ani, domiciliati fara forme legale in municipiul Ramnicu-Valcea au fost arestati preventiv, ei fiind banuiti ca ar fi inselat mai multe persoane, printre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )