Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep l-a depasit pe Victor Hanescu in clasamentul banilor obtinuti din tenis de jucatorii romani (a adunat 4,56 milioane de dolari)

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep l-a depasit pe Victor Hanescu in clasamentul banilor obtinuti din tenis de jucatorii romani (a adunat 4,56 milioane de dolari)

Simona Halep, locul 3 WTA, a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premiilor brute obtinute de jucatorii romani de tenis in istorie, sportiva din Constanta intrecandu-l pe Victor Hanescu dupa ce a jucat finala feminina de simplu a turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul all time al premiilor din tenis obtinute de sportivii romani

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premilor obtinute in tenis de sportivii romani. De asemenea, premiul Simonei Halep de la Paris este cel mai mare obtinut.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep 22 de ani), a urcat, in premiera, pe locul al treilea in clasamentul WTA dat publicita and tii astazi, dupa cea mai buna performan and ta a carierei sale, finala de la Roland Garros, disputata sambata cu rusoaica Maria Sarapova.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

WTA a publicat luni clasamentul actualizat, in care jucatoarea de tenis Simona Halep din Romania a urcat pe locul 3 mondial.

Simona Halep, laudata de presa internationala: Este doar o chestiune de timp pana cand va castiga un titlu de Grand Slam

Chiar daca nu a castigat trofeul Roland Garros, tenismena Simona Halep ramane o campioana a Romaniei. Parcursul ei extraordinar din ultimul an, in care a reusit sa ajunga de pe locul 57 in clasamentul WTA pana pe locul 3, incepand de luni, demonstreaza determinarea si daruirea jucatoarei romance. De aceeasi parere este si presa internationala, care lauda jocul Simonei Halep din finala de la Paris.

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum, a declarat seful guvernului. Ponta: M-am intalnit la Roland Garros cu Crin si Geoana.

Victor Ponta si-a prezentat trofeele din biroul de premier: Racheta de tenis primita de la Simona Halep, la loc de cinste. Sunt convins ca unii vor comenta acum... Nu m-ati vazut sarind peste Simona in arena

Premierul Victor Ponta i-a prezentat lui Victor Ciutacu Romania TV) trofeele din biroul sau, seful guvernului laudandu-se si cu o racheta de tenis primita de la Simona Halep. Sunt convins ca unii vor comenta acum . ) Au fost la Roland Garros si Crin Antonescu si Mircea Geoana. Daca eu as spune ca din cauza lui Crin ati zice ca sunt cazut in cap, nu? Sau din cauza altcuiva, a fost replica premierului dupa ce a fost vehement acuzat de iubitorii sportului alb ca politizeaza evenimentul.

Victor Ponta: Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta. Unde este cazul, marim premiile, in alte parti facem alte.

Simona Halep va fi ambasador al turismului romanesc

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la utlima editie a Roland Garros, va fi ambasador al turismului romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )