Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, moment de sinceritate. Care a fost cel mai important eveniment din 2020 pentru ea (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, moment de sinceritate. Care a fost cel mai important eveniment din 2020 pentru ea (VIDEO)

Simona Halep a fost eliminata in optimile WTA French Open, fiind invinsa autoritar de Iga Swiatek, careia a reusit sa ii ia doar trei ghemuri, desi la editia precedenta o zdrobea pe poloneza in aceeasi. continuă pe B1

Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: O sa mananc niste ciocolata

Nu-mi voi face o tragedie din aceasta infrangere. Sunt obisnuita cu astfel de momente dificile, a spus Simona Halep dupa ce a fost eliminata in optimile de finala ale French Open.

Care au fost cele mai mari probleme generate de pandemie pentru firmele din Romania si cum vor trece managerii peste criza

Oamenii de afaceri din Romania, investitori, manageri si angajati cu functii de raspundere din majoritatea domeniilor economice, privesc cu precautie la perspectivele economiei, in contextul accentuarii problemelor financiare determinate de pandemia COVID. 67% dintre managerii chestionati intr-un barometru comandat de o companie de consultanta se concentreaza pe restructurarea afacerilor.

Infrangere severa pentru Simona Halep in optimi la Roland Garros

Principala favorita la castigarea turneului decalat in calendar din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a parasit intrecerea de la Roland Garros dupa un meci in care nu s-a regasit niciun moment.

Rasturnare de situatie in relatia Simona Halep Toni Iuruc. Ce se intampla acum, de fapt

Ce se intampla in relatia Simonei Halep cu Toni Iuruc? Detalii surprinzatoare pentru fanii cuplului despre evenimentul urias ce urmeaza sa vina. Totul se petrece in timp ce Simo e plecata la Roland Garros. Relatia dintre Simona Halep si Toni Iuruc, mai aproape de pasul cel mare Simona e plecata la Roland Garros pentru a .

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Simona Halep este Dumnezeu. Fanii au izbucnit dupa ce Simona Halep si-a distrus adversara la Roland Garros

Simona Halep a reusit o prestatie magistrala in primul set al partidei cu Amanda Anisimova, din turul 3 la Roland Garros 2020. A fost un 6-0 absolut fulminant pe care l-a reusit jucatoarea de pe locul 2 mondial in fata favoritei numarul 24 de la Paris. inca din finalul primului set, dar mai ales dupa .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

VIDEO Simona Halep, in optimi la Roland Garros: 6-0, 6-1 cu Amanda Anisimova Imperial

Amanda Anisimova s-a zbatut timp de 54 de minute sa stea cat mai aproape de Simona, adversara pe care o invingea pe zgura pariziana in 2019. Nivelul aratat de Halep vineri pe Chatrier a fost unul incredibil: deplasare fantastica, selectie foarte buna a loviturilor, variatie si o forma de speriat pentru orice rivala. Dupa un 6-0, 6-1 minunat, Simona Halep merge in optimi la Roland Garros, acolo unde o va intalni pe poloneza Iga Swiatek.

Jucatoarea care a umilit-o pe Simona Halep a vrut sa se lase de tenis. Ce s-a intamplat chiar in acest an

Simona Halep a avut o prestatie foarte modesta in optimile de finala de la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat .

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )