Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, nebagata in seama de americani. Ce a zis o legenda dupa retragerea romancei

Playtech Playtech,
Simona Halep, nebagata in seama de americani. Ce a zis o legenda dupa retragerea romancei

Americanilor nu le pare rau ca Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras de la US Open. Un dezastru pentru ei ar fi retragerea Serenei Williams. Totul a fost dezvaluit de o legenda a tenisului american. Simona Halep, uitata de americani. Ce a spus o legenda dupa retragerea romancei de la US Open Simona Halep . continuă pe Playtech

Galerie foto. Imagini de poveste cu Simona Halep! A sarit in raul Vltava dupa titlul castigat la Praga

Simona Halep a avut parte de o saptamana de neuitat la Praga. A castigat titlul la primul turneu de dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus si a celebrat cu stil. Dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens, Simona Halep si-a respectat o promisiune pe care a facut-o jurnalistilor in timpul unei conferinte de presa de .

Irina Begu vs. Simona Halep in semifinala de la Praga, dupa un meci dramatic castigat in tiebreak

Irina Begu o va intalni pe Simona Halep in semifinala turneului de la Praga, dupa ce s-a calificat in urma unui meci dramatic castigat de romanca in tiebreak in fata jucatoarei Sara Sorribes Tormo.

Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o pe Elisei Mertens

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Praga. Romanca s-a impus in finala competitiei din Cehia in fata jucatoarei de origine belgiana Elisei Mertens, cu scor 6-2, 7-5!.

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce i-a scris antrenorul

Darren Cahill i-a transmis un mesaj Simonei Halep dupa ce tenismena a castigat, sambata, titlul de la Praga. Antrenorul: Ai concurat precum campionii. Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep dupa ce a castigat titlul de la Praga Simona Halep a cucerit al 21-lea trofeul al carierei la Praga, la prima sa participare dupa pauza impusa .

Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Simona Halep a castigat al 21-lea titlu WTA al carierei, la Praga, dupa 6-2, 7-5 in finala cu Elise Mertens. A fost un succes care cu siguranta face minuni pentru moralul jucatoarei din Romania. Iar fanii asteapta acum decizia legata de participarea la US Open 2020. Simona a promis ca va da un raspuns dupa .

Ce a spus Simona Halep dupa titlul de la Praga! Prima reactie de la ceremonia de premiere

Simona Halep a castigat turneul de la Praga dupa victoria cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5, titlul cu numarul 21 al carierei. Este al doilea trofeu consecutiv pe care il castiga jucatoarea de pe locul 2 mondial, dupa cel de la Dubai. Si o victorie care vine chiar la revenirea in circuit dupa sase luni .

inca un titlu pe zgura - Simona Halep, campioana la Praga (6-2, 7-5 vs Elise Mertens)

Dupa un inceput de meci ezitant, Simona Halep a preluat complet controlul partidei cu Elise Mertens, a obtinut primul set fara probleme si parea sa se desprinda si in setul secund a facut break in primul game). Belgianca 23 WTA) a inceput sa riste mult mai mult si sa diversifice loviturile reverul sau in lung de linie a fost la inaltime), insa Simona a practicat un joc foarte solid, a servit bine, a oprit la timp seria buna a adversarei Mertens a castigat trei game-uri consecutive si a condus cu 5-4) si s-a impus cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 35 de minute. Pentru Simona Halep, titlul de la Praga este al 21-lea castigat in cariera a mai jucat alte 17 finale).

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. A fost un succes facilitat si de proplemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci in cursul zilei de sambata. La finalul partidei, Simona a dat dovada de mult fair-play si a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )