Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Playtech Playtech,
Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. A fost un succes facilitat si de proplemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci in cursul zilei de sambata. La finalul partidei, Simona a dat dovada de mult fair-play si a . continuă pe Playtech

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Simona Halep a declarat sambata, dupa victoria din meciul cu Irina Begu, de la Praga, ca se bucura de faptul ca a ajuns in finala la primul turneu disputat dupa pandemia de coronavirus.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in finala de la Praga. Suma este incredibila

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA International de la Praga, dupa o victorie in doua seturi cu Irina Begu. A fost 7-6 2), 6-3 pentru sportiva de pe locul 2 mondial, care va juca duminica impotriva belgiencei Elise Mertens. Este cea de-a 38-a finala din cariera Simonei Halep si sansa trofeului cu numarul .

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

Simona Halep in sferturi la Praga dupa un meci de lupta

Calificare in sferturile de finala de la Praga pentru Simona Halep dupa un nou meci de trei seturi.

Cand joaca joaca Simona Halep in semifinale la Praga. S-a stabilit ora de start, avantaj urias al Simonei

UPDATE, ora 19:35 A fost anuntata ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa in semifinale la Praga. Astfel, duelul din penultimul act este programat sambata, in jurul orei 14:00. Simona va avea un avantaj serios pentru ca adversara ei se va decide chiar inaintea acestui meci. Irina Begu si .

Asa am trait Simona Halep - Barbora Krejcikova la Praga

Am transmis live text in aceasta pagina meciul sustinut de Simona Halep in optimi la Praga Open cu reprezentanta gazdelor Barbora Krejcikova 118 WTA).

Simona Halep va juca finala turneului de la Praga

In semifinale, Halep a invins-o pe compatrioata sa, Irina Begu, cu 7-6 3), 6-3, urmand sa o intalne.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Praga: Este un sentiment placut sa joc finala

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca sustine ca e un sentiment placut sa joace finala la primul turneu. Vreau sa castig dar nu va fi usor, a spus Halep.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )