Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep, ocolita de adversare la Australian Open. Nu prea imi place!

Playtech Playtech,
Simona Halep, ocolita de adversare la Australian Open. Nu prea imi place!

Dupa ce s-a calificat in semifinalele Australian Open, Naomi Osaka a declarat ca nu ii place sa joace impotriva Simonei Halep, gand cu care au rezonat mai multe jucatoare de tenis de-a lungul timpului. Este cu siguranta o batalie psihica si fizica. Este cu adevarat dificila. Returneaza mingea de fiecare data. Naomi Osaka, despre adversara . continuă pe Playtech

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au.

Ion Tiriac, umilit dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open. in ce hal a fost jignit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Australian Open. A pierdut 3-6, 3-6 in fata Serenei Williams. Sotul jucatoarei din SUA a comentat verdictul duelului, aducandu-l in discutie pe Ion Tiriac. Sotul Serenei Williams, atac la Ion Tiriac dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open in urma cu cateva saptamani, Tiriac .

Scoasa la pensie de Ion Tiriac si laudata de Patrick Mouratoglou: Ce ne-a aratat jocul de pana acum al Serenei Williams de la AO

In a doua parte a anului va implini 40 de ani, iar daca este sa ne luam dupa vorbele lui Ion Tiriac ar fi trebuit deja sa iasa la pensie. Serena Williams ramane un nume important in tenisul mondial actual, simpla prezenta pe teren dandu-le inca fiori unora dintre adversare. Ajunsa in sferturi la Australian Open, americanca este pregatita de un meci mare contra Simonei Halep.

Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, turneu unde are o finala disputata in 2018.

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open. S-a anuntat ora meciului cu Iga Swiatek

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului au anuntat programul zilei de duminica, una in care va evolua si Simona Halep.

Clasamentul WTA dupa Australian Open 2021: Simona Halep cade de pe locul 2 mondial intr-un singur scenariu

Simona Halep a parasit Australian Open 2021 in faza sferturilor de finala, marti, fiind eliminata de Serena Williams, care a invins-o cu scorul de 6-3 6-3dupa o ora si 23 de minute de joc. Desi.

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open. A eliminat-o Serena Williams

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open, in fata vechii ei rivale, americanca Serena W.

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

Unde crede Serena Williams ca s-a facut diferenta - Ce spune despre Simona Halep

Serena Williams este in semifinale la Australian Open, victoria cu Simona Halep venind dupa o partida in care americanca a jucat perfect din punct de vedere tactic 6-3, 6-3). La finalul duelului de pe Rod Laver Arena, Serena a explicat unde s-a facut diferenta in meciul de marti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )