Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, ovationata de Familia Regala

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, ovationata de Familia Regala

Acesta este primul sau trofeu Wimbledon, zdrobind astfel cele mai recente asteptari ale Serenei Will. continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu, felicitari pentru Simona Halep: A reinvatat Romania sa viseze si sa lupte pana isi implineste visurile

Performanta antologica reusita de Simona Halep a fost salutata intr-un mod special de profesorul Dan Voiculescu. Acesta i-a dedicat reginei de la Wimbledon un articol pe blog, al carui titlu spune totul.

FOTO Simona Halep, aparitie de top la Dineul Campionilor de la Wimbledon. Romanca a stralucit alaturi de Novak Djokovici, cu o tinuta indrazneata

Simona Halep si Novak Djokovici sunt castigatorii de anul acesta ai turneului de la Wimbledon, care s-a incheiat duminica.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon. Imagini cu legenda vie a sportului romanesc

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a facut istorie in finala de la Wimbledon. Constanteanca a zdrobit-o pe Serena Williams, este numita acum regine tenisului mondial si a intrat in clubul exclusivist All England Club. Simona Halep, aparitie de senzatie a doua zi la Wimbledon Dupa performanta de la Wimbledon, Simona Halep .

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic. Totul s-a intamplat dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a fost de-a dreptul ravisanta alaturi de Novac Djokovic, la Balul Campionilor organizat la Wimbledon in cinstea celor doi, dupa performantele obtinute. Jucatoarea romana de tenis a atras absolut toate privirile intr-o rochie neagra, lunga, cu un decolteu generos. Vezi AICI GALERIA FOTO COMPLETA! Cum a aparut Simona Halep alaturi de Novak Djokovic .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Gabriela Firea nu va participa la eveniment

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 19:00. Primarul general al Capitalei a confirmat ca municipalitatea va organiza evenimentul, dar a precizat ca nu va fi prezenta. Cel mai probabil, Gabriela Firea nu mai vrea sa riste sa fie huiduita de cei care vor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )